Geçenlerde karne indirimleri kapsamında 3060 Ti'li sistem 15 bin TL ye verilmiş bunu duyunca hayalim de o yönde oldu öyle bir şey beklemelimiyim?PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
INTEL I5 11400F-RX 6600-8G-PRIME H510M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 11400F-RX 6600-8G-PRIME H510M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Beğendiğinizi alın. Hepsi fiyatına göre iyi performans veriyor.
Monitörünüz de yoksa bunu alın.
SULTANSLOT Situs Resmi Platform StarGaming Official
Sultanslot merupakan situs resmi link judol platform stargaming terpercaya di Indonesia. Daftar gratis, reward bonus menarik dan support cs 24 jam.pckolik.com
Monitör de alacağım ancak 27" IPS almayı düşünüyorum.PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
INTEL I5 11400F-RX 6600-8G-PRIME H510M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 11400F-RX 6600-8G-PRIME H510M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sultanslot merupakan situs resmi link judol platform stargaming terpercaya di Indonesia. Daftar gratis, reward bonus menarik dan support cs 24 jam.pckolik.com
Öyle bir sistemden haberim yok malesef ama iyi fiyatmış cidden. Yeniden gelir mi pek ihtimal vermiyorum çünkü şu üç sistemin de fiyatı normalde bulamayacağın fiyatlara.Geçenlerde karne indirimleri kapsamında 3060 Ti'li sistem 15 bin TL ye verilmiş bunu duyunca hayalim de o yönde oldu öyle bir şey beklemelimiyim?
3060'lı sistem tek tek toplayınca 19 Bin TL civarında tutuyor doğru mu bu hocam?PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum, hazır sistemler daha ucuz olabiliyor. Tek tek toplayınca 19k bütçe ile 6750xt sistem dizilir bu arada.3060'lı sistem tek tek toplayınca 19 Bin TL civarında tutuyor doğru mu bu hocam?
Bütçem 15 bin TL.Bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum, hazır sistemler daha ucuz olabiliyor. Tek tek toplayınca 19k bütçe ile 6750xt sistem dizilir bu arada.
Sorun çıkmaz hocam merak etmeyin.Bütçem 15 bin TL.
5 bin TL'lik fark olmasına rağmen tamamen sıfır yeni ürün gönderiyor mu siteler yani inanması çok güç geliyor.
3 gün içinde stok biter muhtemelen maaşı alınca böyle sistemler buluruz umarım teşekkür ediyorum.Sorun çıkmaz hocam merak etmeyin.
Yani buradaki en ucuz sistemde bile 2060 var ki 1080p için kötü bir gpu değil. Maaş yattığında şu 3 sistemden herhangi birini alsanız sizi memnun eder.3 gün içinde stok biter muhtemelen maaşı alınca böyle sistemler buluruz umarım teşekkür ediyorum.