Hazır sistem nerede alınır?

Xxxtentacion1667

Centipat
Daha fazla  
Efendim Ryzen 5 8-16 GB RAM masaüstü bilgisayar alacağım internete güvenemiyorum. Şikayetvar da bir sürü kötü yorum var Sinerji olsun İtopya olsun inventus olsun Bursa'da oturuyorum. Herhangi bir mağazadan alabilir miyim? Vatan aşırı pahalı 1.000 TL olan şeyi 4.000'e kadar satabiliyorlar Teknosa da masaüstü bilgisayar bulamadım. Bir de Ryzen 5 20.000 TL sistem önerisi bekliyorum.

Efendim Ryzen 5 8-16 GB RAM masaüstü bilgisayar alacağım internete güvenemiyorum. Şikayetvar da bir sürü kötü yorum var Sinerji olsun İtopya olsun inventus olsun Bursa'da oturuyorum. Herhangi bir mağazadan alabilir miyim? Vatan aşırı pahalı 1.000 TL olan şeyi 4.000'e kadar satabiliyorlar Teknosa da masaüstü bilgisayar bulamadım. Bir de Ryzen 5 20.000 TL sistem önerisi bekliyorum.
hocam gayet güvenilir siteler bunlar

Mağazalarda çok pahalı oluyor yazdığınız siteler gayet güvenilir bunların dışında Gençer Gaming ve gamegarajada bakabilirsiniz bu sitelerde gayet güvenilirdir ben kendi sistemimi GameGaraj'dan almıştım.

Hocam Gençer Gaming'de bayağı ucuza 3060 Ti'li sistem aldım hem güvenilir bence oradan almalısınız.

hocam gayet güvenilir siteler bunlar
Şikayet varda itopya da 1000 e yakın şikayet var hepside iade değişim ile ilgili.

Hocam Gençer Gaming'de bayağı ucuza 3060 Ti'li sistem aldım hem güvenilir bence oradan almalısınız.
İnternetten aldım kırık veya bozuk çıktı o zaman uğraşmak istemiyorum.

Hocam inventustan sistem aldım 3 hafta önce sorunsuz 3 gün içerisinde geldi o sitelerden sorun çıkmaz. Çıkarsada iade veya değişim yaparlar ilgilenirler zaten.
İnventus iade süreci şikayetleri falan var 20 tane sanırım şikayet vara göre en iyisi inventus.

Mağazalarda çok pahalı oluyor yazdığınız siteler gayet güvenilir bunların dışında Gençer Gaming ve gamegarajada bakabilirsiniz bu sitelerde gayet güvenilirdir ben kendi sistemimi GameGaraj'dan almıştım.
Kırık dökük gelme ihtimali var tabi bu kargoya bağlı sonra uğraş dur kargo şirketiyle.

Şikayet varda itopya da 1000 e yakın şikayet var hepside iade değişim ile ilgili.

İnventus iade süreci şikayetleri falan var 20 tane sanırım şikayet vara göre en iyisi inventus.
hocam ona bakarsanız dediğiiz vatan vs de çok şikayet var

Şikayet varda İtopya da 1000'e yakın şikayet var hepside iade değişim ile ilgili.

Kırık dökük gelme ihtimali var tabii bu kargoya bağlı sonra uğraş dur kargo şirketiyle.

Bildiğim kadarıyla zaten bütün siteler sistemi ister kurulu ister kurulumsuz gönderiyor ama mesela kurulmuş alırsanız ekran kartı kutusunda gelir yani kıralabilecek şeyler kutuyla gönderilir geri kalanı kasanın içinde, kutuları da kasanın olduğu kutuya ya da ek bir kutuya koyulur.

Bildiğim kadarıyla zaten bütün siteler sistemi ister kurulu ister kurulumsuz gönderiyor ama mesela kurulmuş alırsanız ekran kartı kutusunda gelir yani kıralabilecek şeyler kutuyla gönderilir geri kalanı kasanın içinde kutuları da kasanın olduğu kutuya ya da ek bir kutuya koyulur.
hocam şöyle işliyor sistem onlar sistemi kurup test ediyorlar sonrasında ise ekran kartı kırılmasın diye kutusuna koyuyorlar sistem gelince ekran kartını monte ediyosun bitiyor

Kırık dökük gelme ihtimali var tabi bu kargoya bağlı sonra uğraş dur kargo şirketiyle.
hocam birde şöyle sistem var eğer vatanın sitesinde güzel sistem denk getirirseniz mağaza teslim seçeneği ile alabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı