Hazır sistem nerede alınır?

QP Bilişimden al.
Çok pahalı onlar

hocam şöyle işliyor sistem onlar sistemi kurup test ediyorlar sonrasında ise ekran kartı kırılmasın diye kutusuna koyuyorlar sistem gelince ekran kartını monte ediyosun bitiyor

hocam birde şöyle sistem var eğer vatanın sitesinde güzel sistem denk getirirseniz mağaza teslim seçeneği ile alabilirsiniz
Hayır örnek vereyim ben monitörü kendim alacağım kırılma riski yüksek diye HP Omen yada Casper 5000tlye alacağım kasa kırık gelebilir mi dışı veya içi veya dışı birde kırık geldi diyelim ben nasıl iade edebilirim onu bana nasıl inanacaklar?

Çok pahalı onlar

Hayır örnek vereyim ben monitörü kendim alacağım kırılma riski yüksek diye HP Omen yada Casper 5000tlye alacağım kasa kırık gelebilir mi dışı veya içi veya dışı birde kırık geldi diyelim ben nasıl iade edebilirim onu bana nasıl inanacaklar?
kasayı açarken video alacaksın

Efendim Ryzen 5 8-16 GB RAM masaüstü bilgisayar alacağım internete güvenemiyorum. Şikayetvar da bir sürü kötü yorum var Sinerji olsun İtopya olsun inventus olsun Bursa'da oturuyorum. Herhangi bir mağazadan alabilir miyim? Vatan aşırı pahalı 1.000 TL olan şeyi 4.000'e kadar satabiliyorlar Teknosa da masaüstü bilgisayar bulamadım. Bir de Ryzen 5 20.000 TL sistem önerisi bekliyorum.

Gaming gen TR bursa sorunsuz geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı