Hazır sistem nereden alınabilir?

Ogulcqnn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır sistem alacağım ancak hangi firma daha güvenilir acaba? Popüler sitelerin şikayetvarına kadar baktım şikayetvara tam olarak güvenmiyorum elbette ama insan o kadar para verip de mağdur olmak da istemez açıkçası. O yüzden hangi siteden alabilirim sizce?

Hocam Şikayetvar zaten bir şikayet sitesi. Şikayet sitesinde övgü bulamazsınız. Piyasadaki bilindik sitelerin çoğu güvenilirdir. Bir kaçının listesini aşağıya bırakayım.

Gaming gen.
İtopya.
Sinerji.
GameGaraj.
QP Bilişim.

Gaming gen.tr öneririm en F/P sistemler genelde orada çıkıyor.

Hocam öncelikle bilmeniz gereken şey hazır sistemler montajı yapılmadan satışa çıkarıldığı için montaj yapılıp size ulaşması 7-10 güne kadar uzaya biliyor bunu bilerek almanızda fayda var bu sadece tek firma için geçerli değil bütün hazır sistem satanlar için geçerli.

Gaming.gen'den 2 adet hazır sistem sipariş verdim. 4.gün elime ulaştı sorunsuz olarak. PSU kutusunu kutuya koymuyorlar genelde, ona dikkat et sadece.

Onu biliyorum hocam elbette benim sıkıntım hani montajı doğru yapılmaz gibi mevzular binde bir ihtimalle denk gelebilir tabiki maksatım çok sorunlu bir siteden alışveriş yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…