Hazır sistem nereden alınmalı?

bulkaesthetics

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, hazır sistem almak istiyorum fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Hazır sistem alıp önerdiğiniz bir site var mı? Uygun sistem satan ve güvenilir site önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Öncelikle herkese merhaba, hazır sistem almak istiyorum fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Hazır sistem alıp önerdiğiniz bir site var mı? Uygun sistem satan ve güvenilir site önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Dostum İtopya Teknobiyotik gibi siteler var gayet güvenilirdir ama sana önerim git kendin al topla kendin birleştir kendin Windows yükle kendin o USB'yi hazırla bilmiyorsan öğrenmiş olursun en azından hiç kasa birleştirmedim demessin bilmiyorum ilk defamı kasa topluyorsun ama fikrim bu yönde onun haricinde GameGaraj'da var ama İtopya'yı öneririm.

GameGaraj.
Tebilon.
Qp.
Teknobiyotik.
İtopya(şikayet oranı diğerlerine göre daha fazla)
Sinerji.
Vatan.(eğer gelen ürün sıkıntılı çıkarsa garanti veya iade kısmı biraz uğraştırıcı ve genel olarak kazık ama kampanyalı hazır sistemler çıkıyor bazen o zaman kullanabilirsiniz)
Gaming gen.
Gençergaming.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı