Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #11 dyingme dedi: Bütçe belirtilmediğine göre. Genişletmek için tıkla... Belirtilsin belirtilmesin Dragos Turbox İzoly vs. sistem önermeniz hata.
dyingme dedi: Bütçe belirtilmediğine göre. Genişletmek için tıkla... Belirtilsin belirtilmesin Dragos Turbox İzoly vs. sistem önermeniz hata.
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #12 Espri anlayışı olmayan ergenler var burada siz devam edin
Musa Şimşek Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #13 Musa Şimşek dedi: Bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum ama pek anlamam, fazla oyun oynamam. Bana önerebileceğiniz sistemler var mı? Genişletmek için tıkla... Fazla bir bütçem yok Max 15
Musa Şimşek dedi: Bilgisayar toplamak veya hazır sistem almak istiyorum ama pek anlamam, fazla oyun oynamam. Bana önerebileceğiniz sistemler var mı? Genişletmek için tıkla... Fazla bir bütçem yok Max 15