Hazır sistem önerisi

emrekrarr

Kilopat
Daha fazla  
İki sistem arasında kararsız kaldım, uzun vadede kullanabileceğim ve ciddi anlamda sağlam oyunları oynayabileceğim bir sistem kullanmak istiyorum. Ayrıca oyun oynarken video kayıt/yayın yapabileceğim bir sistem olmasını da istiyorum.
Sizce bu iki sistemden hangisini satın almam daha mantıklı olur.
Not: Fiyat konusunda daha yüksek meblağlara çıkmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem almak zorunlu mu? @Pantheon size güzel bir sistem toplayabilir isterseniz.
Benim için çok iyi olur aslında. Bütçem 5500-6100 arası. Tabi bu fiyattan daha düşük fiyatta ve yüksek performanslı bir sistem de oluşturabilirse çok sevinirim.
Bütçe 6200TL mi?
5500-6100 arası tabi daha düşüğe de okeyim
Benim için çok iyi olur aslında. Bütçem 5500-6100 arası. Tabi bu fiyattan daha düşük fiyatta ve yüksek performanslı bir sistem de oluşturabilirse çok sevinirim.

Yani hatta ıtopya da gördüğüm sistemler içerisinde içinde 1060 bulunduran 3000+ fiyat aralığında sistemler gördüm, onlara benzer ve sağlam performans verebilecek bir sistem toplayabilir misiniz?Bu sistemde yayın ve video kaydı da yapmak istiyorum

Yani hatta ıtopya da gördüğüm sistemler içerisinde içinde 1060 bulunduran 3000+ fiyat aralığında sistemler gördüm, onlara benzer ve sağlam performans verebilecek bir sistem toplayabilir misiniz?Bu sistemde yayın ve video kaydı da yapmak istiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı