Hazır sistem önerisi

Ben genelde fiyat olarak direk Teknobiyotik'e bakıyorum. Senin de bakmanı öneririm

Teknobiyotik ve İtopya hakkında çok fazla şikayet var ve geri dönüş sağlamamışlar çoğuna. Ama incehesap çoğunlukla geri dönüş yapmış ve sorunu çözmüş. Tabi ki araştırma yapılıp alınmalı fiyat konusunda ama bunlarda göz önünde bulundurulmalı.

Teknobiyotik'ten daha önce parça aldım bir sorun yaşamadım. Ancak en son incehesap'a bir mail yolladım. 1.5.-2 ay olacak hala dönüş yapılmadı Kişisel memnuniyet bizim ülkemizde çok çeşitli. Karar, alacak kişiye kalmış pek tabi

Ben kendime göre özelleştirip bide ekran seçim dönüş yapıcam çok teşekkürler e bide biraz daha araştırma yapıcam bu şekilde yakın zamanda indirim olur mu 13. cumadır yıl başı gibi ?

Birkaç gün önce indirimle rahat 8.5-9K ya toplanabilirdi . Tavsiyem black fridayi bekleyip bu tarz bir sistemi parça parça toplamanız. Daha iyisi toplanabilirdi, örneğin ssd depolama alanını azaltıp, ram rgbsinden feragat edip, fiyatı dahada aşağı çekebilirsin. İşlemciyi 3600 olmadığı için 3600x seçtim. Fiyatlar şuan biraz kabarık gibi geliyor. En iyisi Black Friday zamanı almak...

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 43

Tabi ki öyle karar alacak arkadaşın biz sadece deneyimlerimizi sunabiliriz.

Teknobiyotik'den çok alışverişim oldu bir sorun yaşamadım gayette ilgiliydiler. Tabiki bana denk gelmemiş olabilir yinede araştırıp daha güvenilir yer varsa ordan almak daha mantıklı. Ama ben tavsiye ediyorum Teknobiyotik'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…