Hazır sistem sizce hemen alınmalı mı?

Konuya mesaj atan arkadaşlar bilmiyorum siz ne kadar kazanıyorsunuz ama ksnin önerdiği sistem nasıl 3 4 yıllık sistem oluyor bozulmadığı sürece 10 yıl minimum bir sistem bu.

Ks demiş ki 4-5 sene götürür mü? Bizde 4-5 sene götürür dedik. 10 sene de kullanır. Ancak kondisyonunu zamanla kaybetmesi olağan bir durum. Yıl oldu 2025 GTX 1650 kasa kullanıyordum yani eski sistem kullanmanın ne olduğunu biliyorum.

Dün olsaydı attığım sistem indirimdeydi. Daha iyi bir anakart ile aynı fiyata geliyordu. Monitör o ekran kartı için gayet yeterli. Ama moral bozmaya gerek yok meder Gold sık sık cuma günü olan indirimde yerini alıyor. Umarım haftaya zamlanmadan denk getirirsiniz.

RX570 var ve zamanla tazı yoruluyor. 6 yılı devirdi hala iş görüyor ama yenilikleri sana tattırmıyor. Gündelik kullanımla 10 yıl gider ama Gaming kısmında bir sistem 4 5 yılı geçince zorlanıyor. Özellikle giriş orta segmentteysen.

En son oyunlarda Low ayar + FSR 3 performans kullanıyordum. Zaten dediğim gibi ayarları düşüre düşüre gidersen biçtiğin ömür değişir. Bu arada attığınız sistem iyi gibi daha detaylı araştırma yapmadım ama 2K monitör falan bakılabilir bu sisteme.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum, ortalama 45.000tl bütçem olacak kasa ve monitör için. RAM zamlarından sonra malesef 50.000tl civarı bir bütçe gerekecek sanırım. (Hatta 55.000 bile gerekbilir)
Sonra zamlanmasından endişeleniyorsanız ve hazır sistem yerine parçaları tek tek toplamayı düşünürseniz Hepsiburada ve Amazon’da peşin fiyatına 9-10 taksitle almanız ödeme kolaylığı sağlar size. Hepsiburada’da hangi bankalar yapıyor bilmiyorum ama Amazon İş Bankası kartlarına 30 bin TL üzeri alışverişe 9 taksit yapıyor aynı özellikteki sistemi dün satın aldım ben de.

Bize geçirecekler diyelim hocam

Bize geçirecekler diyelim hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çaresizlik.

Millet artık sistem konusunda etiketliyip bunun ucuzu yok mu ya falan diyor. İşimiz harbiden yaş ocaktan sonra 2. El piyasasınıda vurucak 80ya 5070 toplarız herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…