Hazır sistem vs R5 5600X - RTX 3070 Ti sisteme yükseltme

İşlemci değişilmeyecekse AM5 anakart alamazsın. Elindeki anakart ve işlemciyi satıp AM5 geç.

Buranın toplamı 18k ediyor ve işlemciye bütçe kalmıyor.

İşlemci değişilmeyecekse AM5 anakart alamazsın. Elindeki anakart ve işlemciyi satıp AM5 geç.

Buranın toplamı 18k ediyor ve işlemciye bütçe kalmıyor.
peki bu işlemciye uygun anakart yokmu ben işlemcimden memnunum

Peki bu işlemciye uygun anakart yok mu ben işlemcimden memnunum

O işlemciye yatırım yapmanı tavsiye etmem boşuna para harcamış olursun sat gitsin bence. İlla 5600Xden devam edeceğim diyorsan F/P açısından B450 veya A520 tercih edilebilir biraz daha üstlerde B550'ler var.

O işlemciye yatırım yapmanı tavsiye etmem boşuna para harcamış olursun sat gitsin bence. İlla 5600Xden devam edeceğim diyorsan F/P açısından B450 veya A520 tercih edilebilir biraz daha üstlerde B550'ler var.
2 yıl götürse max yeter zaten beni

5600x le bunları mı kullanacak hocam. Arkadaş gitse alsa bunları geri iade vs. bir sürü uğraş.

işlemci değişmeyecek ram 16 gb var ama 16 gb daha ekleyeceğim ama marka konusunda karasızım oyun türleri ise karışık internet kafe gibi her türlü oyun oynuyorum
Bence biraz daha bütçeyi artırıp am5 geçilebilir. Bu şekilde hiçbir katkısı olmuyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…