Hazır sistem vs teker teker toplama

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
68-70k civarı bütçem var ve monitör + klavye dahil bir sistem toplamak istiyorum. 4070 Ti'a hazır sistemler buldum ama bazılarının teker teker toplayarak 4080-4090 sistemler yaptıklarını gördüm. O yüzden sizce hazır bir sistem mi alınmalı yoksa kendimiz mi toplamalıyız? (not: İlk defa toplayacağım pek bir bilgim yok bilgisayarı birleştirme hakkında)

68-70k civarı bütçem var ve monitör + klavye dahil bir sistem toplamak istiyorum. 4070 Ti'a hazır sistemler buldum ama bazılarının teker teker toplayarak 4080-4090 sistemler yaptıklarını gördüm. O yüzden sizce hazır bir sistem mi alınmalı yoksa kendimiz mi toplamalıyız? (not: İlk defa toplayacağım pek bir bilgim yok bilgisayarı birleştirme hakkında)

Bence büyük toplama kanallarının videolarını bekleyin hem indirimli şekilde hem de en iyi performans verecek şekilde sistem tanıtıyolar.

2 seneye üniye gideceğim diyorlarki lazım olur artık zamanı gelince matebook filan alırız daha ucuza filan diye ikna etmeye çalışırım artık
Masaüstü gerekir bir Laptop için bu paralar çok gereksiz fazla göz göre göre paranızı çöpe atmış olursunuz.

Çoğunlukla f/p sistemler tapıyorlar hocam bu bütçede sistem topladıklarını görmedim hiç
Arada geliyor ama bu ekonomide bu sıralar bende görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı