Hazır sistem vs toplama sistem

Yayın için en azından 7700 yapılması iyi olur AMD olacaksa. 14700k 4070 örnek sistem (bütçeyi aşıyor muhtemelen):

Bu

Önerdiğiniz sistem de güzel ama benim amacım şu. Sadece Valorant oynadığımda yayın açacağım, drop olmasın yayın akıcı olsun yeter. Bütçe konusunda esneğim ama gereksiz masraf yapmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Bunların haricinde edit vs. işlerle uğraşacağım. Yüksek grafik ve detay içeren oyunlar oynamayı da seviyorum ama onları oynarken yayın açar mıyım bilmem.

Yayını ekran kartı ile yaparsa çokta gerek yok. 4070 için bence en az 7600 lazım.

O halde kendi attığım sistemde 7700 alıyorum, ekran kartında soğutma farkı çok olur mu?

Eagle daha iyi sanırım değiştirmeye gerek yok. İkisi de b tier ortalama soğutmaya sahip ekran kartı pek fark olmaz.

Gaming modeli a tier'mış, değer mi tartışılır?

Eagle daha iyi sanırım değiştirmeye gerek yok. İkisi de b tier ortalama soğutmaya sahip ekran kartı pek fark olmaz.

Çok sağ ol.

H

Hocam 45k gibi bir rakam çıkıyor kendim toplasam daha iyi olmaz mı internetten fiyat araştırması yapıp? Değer mi acaba uğraştığıma alıp geçeyim mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…