Hazır sistem yerine toplama alınır mı?

Hocam öneriniz süper fakat AMD ekran kartı pek tercih etmiyorum ben NVIDIA tarafını daha çok beğeniyorum.

NVIDIA tarafında bir önerin varsa alabilirim.

30k bandında NVIDIA olarak 4060 AM5 sistem alınabilir 32K 33K bandında en son 4060 Ti sistemler vardı.
Ben önermem ikisini de 7700XT varken.

30k bandında NVIDIA olarak 4060 AM5 sistem alınabilir 32K 33K bandında en son 4060 Ti sistemler vardı.
Ben önermem ikisini de 7700XT varken.

Fiyat olarak NVIDIA tarafını beğendiğim söylenemez fakat NVIDIA tarafı daha iyi geliyor bana (biraz teknoloji cahiliyim onunda etkisi var)

Fiyat olarak NVIDIA tarafını beğendiğim söylenemez fakat NVIDIA tarafı daha iyi geliyor bana (biraz teknoloji cahiliyim onunda etkisi var)

Eğer AMD'yi driver konusunda tercih etmiyorsanız bence edin çünkü 7000 serisinde o tarz driver sorunları yok denecek kadar azaldı illa var tabii NVIDIA alıp sorun yaşayanda var.
Kısaca şu an AMD 7000 serisinin driver konusunda NVIDIA'dan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

Siz bilirsiniz, ancak 4060lar ve TI'lara nazaran 7700XT fersah fersah ileride bir kart. Yine de karar sizin.

Driver tarafında bir farkları yok benim için ayda 1 kere güncelliyoruz zaten NVIDIA tarafını tercih etmemin sebebi RTX DLSS gibi teknolojiler aslında AMD tarafındada FSR var fakat duyduğum kadarı ile AMD ekran kartları RTX teknolojisini tam olarak çalıştıramıyor ana nedeni o olabilir.

4060 da DLSS açsanda sonuç değişmeyecek 7700XT daha iyi bir kart.
4060 ve 4060 Ti hem gereksiz pahalı hem de 7700XT'den daha kötü bir kart.

Arkadaşlar aslında hepiniz haklısınız fakat demiştim teknoloji cahili sayılırım ve RTX teknolojisi ile istediğim için AMD ekran kartlarını çok tercih etmiyorum umarım anlayış ile karşılarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…