Hazır sistemde işlemci soğutucusu geliyor mu?

Salih126

Yoctopat
Daha fazla  

Bu gördüğünüz sistemi satın aldım ancak herhangi bir işlemci soğutucusu eklemedim işlemci de tray olduğu için yanında stok fan ile mi gelir yoksa fansız mı teslim edilir?

Fanı olmayanın yanında fansız olarak yazıyor zaten hocam size stok soğutucu ile gelecektir fakat stok soğutucu ile o işlemciyi soğutamazsınız özellikle yaz aylarında kaliteli kule tipi bir soğutucu işinizi görecektir.

Tesekkurler hocam ileride sorun yasarsam degistiririm ancak ne kadar isinir ve F/P sogutucu onerileriniz var mi?

Stok fan ile gelecek tavsiyem kule tipi sogutucu fan almanız isterseniz link atabilirim kaliteli F/P.

Teşekkürler hocam ileride sorun yasarsam degistiririm ancak ne kadar isinir ve F/P sogutucu onerileriniz var mi?

Tehlikeli sıcaklıklara çıkacağını düşünmüyorum hocam bütçeniz el verdiği zaman alabilirsiniz.
Bu soğutucu bayağı övüldü bizzat denememiş olsam da işinizi göreceğini düşünüyorum yine de almadan önce hem soğutucyu hem de kasanıza olur mu kontrol etmeyi unutmayın.

sağ olun teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…