Hazır sistemde işlemci soğutucusuz mu gelir?

ronaldo123cr7

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar diyelim ki ben bu veya buna benzer işlemcisinde MPK yazan bir hazır sistem aldım. Yani bu sistem bana işlemci soğutucusuz mu gelecek? Yoksa sadece işlemcinin kutusu mu yok? Çünkü işlemci soğutucusuz zaten bilgisayar çalışmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutuculu gelir. Ama yetersiz kalır.
Hocam sitede özelleştirmeden sıvı soğutma almayı planlıyorum. Ortalama 2500-2700 TL civarlarında. Aslında hava soğutma da alınabilir ama tam sogutabilir mı emin değilim. Eğer alırsam ve işlemci yine 80 derecelerde gezerse açıkçası hava soğutmayı boşa almış gibi olurum. O yüzden sıvı soğutma tercih etmeyi planlıyorum.

Hocam sitede özelleştirmeden sıvı soğutma almayı planlıyorum. Ortalama 2500-2700 TL civarlarında. Aslında hava soğutma da alınabilir ama tam sogutabilir mı emin değilim. Eğer alırsam ve işlemci yine 80 derecelerde gezerse açıkçası hava soğutmayı boşa almış gibi olurum. O yüzden sıvı soğutma tercih etmeyi planlıyorum.

Hava soğutma al bence. Tabii ki sıvı soğutma daha iyi soğutur fakat çok pahalı. Max 1500 TL'ye alacağın hava soğutma bile gayet iyi soğutur. Ben R5 5600'e 2 ay önce 600 TL'ye Dark marka hava soğutma aldım 70 dereceyi bile görmedi Full yükte. Arkadaş stok fan yeterli olur demiş fakat Full yükte çok ısınır. Hele bir de kasanın soğutması yetersiz gelirse yaz aylarında büyük sıkıntı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı