Merhabalar, İtopya'dan oyuncu bilgisayarı alacağım. Bir sistem buldum fakat aynı sistemin daha pahalıya Windows 11 kurulu hali var. Şimdi ben Windows 11 kurulu olmayan versiyonu alırsam işletim sistemi ne olur? Veya işletim sistemi olur mu?
İşletim sistemini kendin kurarsın, zor bir şey değil. Ha kurulu geldiğinde hazırda lisans anahtarın olur ama 100 TL maksimuma da OEM keyler satılıyor. 1000 TL civarı ekstra verilmez o kadarına.
Merhabalar, İtopya'dan oyuncu bilgisayarı alacağım. Bir sistem buldum fakat aynı sistemin daha pahalıya Windows 11 kurulu hali var. Şimdi ben Windows 11 kurulu olmayan versiyonu alırsam işletim sistemi ne olur? Veya işletim sistemi olur mu?
Kesinlikle tercih edilmeli diye düşünüyorum ekstra 1000 TL vermektense 10 dakikanı almayacak şekilde format atar 30 TL yede OEM kod ile etkinleştirirsin ömür boyu kod senin olur.