Hazır sistemde işletim sistemi olmayan tercih edilmeli mi?

İşletim sistemini kendin kurarsın, zor bir şey değil. Ha kurulu geldiğinde hazırda lisans anahtarın olur ama 100 TL maksimuma da OEM keyler satılıyor. 1000 TL civarı ekstra verilmez o kadarına.

Bilgisayarınız FreeDos, yani işletim sistemsiz gelir muhtemelen. Kendiniz kurabilirsiniz istediğiniz Windows sürümünü.

FreeDOS, yani içinde işletim sistemi olmaz. Technopat kanalındaki gibi F1 veya del tuşu (değişebilir.) Bir tuşa basmanı ister.

Stok tükenmiş.Seçmesseniz hiçbir işletim sistemi olmadan gelir.Seçerseniz hazır kurulu+lisanslı gelir.

Freedos alın bence işletim sistemi yüklü halde alırsanız en az 1000 lira daha fazla olur. Bence değmez.

Yani gerekirse crack kullanın ama Windows için 50-70TL'lik köyden fazlasını vermeyin.

Kesinlikle tercih edilmeli diye düşünüyorum ekstra 1000 TL vermektense 10 dakikanı almayacak şekilde format atar 30 TL yede OEM kod ile etkinleştirirsin ömür boyu kod senin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…