Hazır sistemde işletim sistemi olmayan tercih edilmeli mi?

• Konuyu başlatan wombat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.599
İşletim sistemini kendin kurarsın, zor bir şey değil. Ha kurulu geldiğinde hazırda lisans anahtarın olur ama 100 TL maksimuma da OEM keyler satılıyor. 1000 TL civarı ekstra verilmez o kadarına.

Merhabalar, İtopya'dan oyuncu bilgisayarı alacağım. Bir sistem buldum fakat aynı sistemin daha pahalıya Windows 11 kurulu hali var. Şimdi ben Windows 11 kurulu olmayan versiyonu alırsam işletim sistemi ne olur? Veya işletim sistemi olur mu?

Link= VOK-ENTRY/AMD RYZEN 1600/ASUS DUAL GeForce GTX 1650 OC 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC

FreeDOS, yani içinde işletim sistemi olmaz. Technopat kanalındaki gibi F1 veya del tuşu (değişebilir.) Bir tuşa basmanı ister.

Merhabalar, İtopya'dan oyuncu bilgisayarı alacağım. Bir sistem buldum fakat aynı sistemin daha pahalıya Windows 11 kurulu hali var. Şimdi ben Windows 11 kurulu olmayan versiyonu alırsam işletim sistemi ne olur? Veya işletim sistemi olur mu?

Link= VOK-ENTRY/AMD RYZEN 1600/ASUS DUAL GeForce GTX 1650 OC 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC
Stok tükenmiş.Seçmesseniz hiçbir işletim sistemi olmadan gelir.Seçerseniz hazır kurulu+lisanslı gelir.

Yani gerekirse crack kullanın ama Windows için 50-70TL'lik köyden fazlasını vermeyin.

Kesinlikle tercih edilmeli diye düşünüyorum ekstra 1000 TL vermektense 10 dakikanı almayacak şekilde format atar 30 TL yede OEM kod ile etkinleştirirsin ömür boyu kod senin olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı