Hazır sistemde kutusuz ekran kartı güvenilir mi?

Lucyan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün bu sistemi SSD'yi 1TB yaparak 30.885 TL'ye satın aldım. Sonrasında müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ekran kartının kutusuz geleceğini söylediler. Akakçe'de Asus yetkili satıcısı olarak görünüyorlar, ancak ister istemez insanın içine bir şüphe düşüyor. Neden diye sorduğumda, "Biz bu şekilde alıyoruz, 3 yıl garantili, endişelenmenize gerek yok" dediler. Sizce güvenmeli miyim?

Niye kutusuz geliyor? Yarın öbür gün satmak isteyip kart yükselteceğiniz zaman ne yapacaksınız? Tray işlemci muamelesi görür gibi kutusuz ekran kartı mı gönderilir? Bence kabul etmemelisiniz. Onlar öyle alıyorlar diye siz bunu kabul etmek zorunda değilsiniz. 3-5 fazla ya da az verin ama mantıklı bir yerden satın alın. Bence.

Site adını ilk defa görüyorum, sitenin arayüzüde başka sitelerinkiyle aynı. Ekran kartını neden kutusuz yolluyorlar ilginç, sıfır ürün alıyorsunuz sonuçta. Google ile arattığınızda site alakalı çok fazla sonuçta çıkmıyor olumlu veya olumsuz.

Sistem link atar mısın?

Sistem geldiğinde kontrollerini yapıcam eğer 2.el olduğuna dair en ufak şüphem olursa anında iade edicem.

Sistem açıklamasında kutusuz gönderileceği yazmıyor, yani bulk felan değil sanırım. Aldığınız fiyat iyiymiş ama gerekli testleri yapıp bakın.

Atom Bilişim'e ait gözüküyor, konumları vs aynı. Insta'dan da takip ediyorlar. IG link

Hocam bende ilk kez gördüm siteyi sistem inanılmaz uygundu PC hocası ve ModArt gibi önde gelen YouTuber'ların iş birliği yaptığını gördüm ve güvendim. Sistem geldiğinde ekran kartının fiziki durumunu ve oyun performansını değerlendirip karar vereceğim eğer negatif bir durum sezersem iade etmeyi düşünüyorum.

Sistem fiyatı uygun hocam çok önyargılı olmaya gerek yok, kutusuz gönderiyor olmaları her ne kadar soru işareti bıraksada artık satın almışsınız, ürünlerde herhangi bir sorun yoksa bir problem olacağını düşünmüyorum her ne kadar eksi bir durum olsa da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…