Hazır sistemde PSU bozuldu

Zame

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aslında olay tamamen benim davarlığımla ilgili. Ben güç kaynağını çıkarayım derken kasanın içindeki USB 3.0 kablosunu söktüm ve takamıyorum. Garantiye hazır sistemi kasayla beraber götürürsem bu kullanıcı hatası derler ve geri gönderebilirler. Bu yüzden sadece güç kaynağını götürmek istiyorum kabul ederler mi yardımcı olur musunuz? (özür dilerim tüketici haklarından başka bir şey bulamadım)

Kanka ayıp olacak ama birazcık andavallık yapmışsın.

Güç kaynağı ile USB 3.0 kablosunun alakasını kuramadım. Tam olarak neyi çıkardınız?

Hayatımda ilk defa güç kablosu söktüm bu yüzden acemiliğime veriyorum. Güç kaynağı ile hiçbir alakası olmayan birkaç kabloyu da çıkardım fakat onları geri taktım. Anakartın içindeki USB 3.0 kablosunu zorladım biraz ve tekrar o pinleri tutturmak çok zor. Ayrıca sistemde plastik tek kullanımlık kelepçeler vardı kablo düzeni için. Onları pense ile söktüm. Eğer kasayı isterlerse garanti işi yalan oldu büyük ihtimal.

Hocam anlattığınızdan hiçbir şey anlamadım lütfen söktüğünüz kablonun fotoğrafını atar mısınız.

Hocam anlattığınızdan hiçbir şey anlamadım lütfen söktüğünüz kablonun fotoğrafını atar mısınız?

Hocam olay söktüğüm kablo değil. Aldığım hazır sistemdeki güç kaynağım bozuldu. Garantiye sadece güç kaynağını götürebiliyor muyum yoksa tamamen kasayı mı götürmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…