Hazır sistemde PSU ve SSD yükseltilmeli mi?

wowasse

Femtopat
20 üstü vermeye şuan içim elvermiyor bu sistem MSI beni etkiledi bu kasa. Sorularım 600w PSU gelecek için yeterli mi, SSD'yi değiştirsem mi, Stok fan yeterli olur mu?

Şuan stok bitmeden cevap bekliyorum gittim sırf bunun için limit artırdım kalan limit yetmiyordu uğraştım bugün bankalarla.

Kardesim Goodram 1TB yap al. Baska bir şeye gerek yok. Sonra 224 XTS sogutucu al.

Stok fan şuan beni idare etmez mi? Çok pahalı o SSD şuan WD oyunları açma hızı yetmez mi ben sadece oyun için alıyorum başka işim yok PC'de telefonda sosyal medya yetiyor bana.

Undervolt vb. yontemler uygulayarak kullanabilirsiniz bir süreliğine. Her zaman problem cikacak demek degil, 80 derecelerde dolasiyorsa kafi.

Disk konusunda ise idare eder yine, az bir farkla NV2 al en kotu. Dedigim gibi butcen yoksa ellemeyiver, gelecekte hallolur.

Stok fan şu an beni idare etmez mi? Çok pahalı o SSD şu an WD oyunları açma hızı yetmez mi ben sadece oyun için alıyorum başka işim yok PC'de telefonda sosyal medya yetiyor bana.

Kardesim stok fan varken CPB BIOS'tan kapatirsan idare edebilir tahmini olarak ama 224 XTS alirsan bütçe varken iyi olur. WD modeli fena degil ama 1TB oldugundan daha yeter diye dusunuyorum.

Kardesim stok fan varken CPB BIOS'tan kapatirsan idare edebilir tahmini olarak ama 224 XTS alirsan bütçe varken iyi olur. WD modeli fena degil ama 1TB oldugundan daha yeter diye dusunuyorum.
Bilgi için teşekkürler bu 480 bana yeter zaten 3-4 oyun merak ediyorum sonra köşeye atacağım. Xbox'da takılırım. Siparişi çektim hayırlısı olsun.

Bilgi için teşekkürler bu 480 bana yeter zaten 3-4 oyun merak ediyorum sonra köşeye atacağım. Xbox'da takılırım. Siparişi çektim hayırlısı olsun.

Kardesim 224 XTS bütçen yetmezse bunu al.

Undervolt vb. yontemler uygulayarak kullanabilirsiniz bir süreliğine. Her zaman problem cikacak demek degil, 80 derecelerde dolasiyorsa kafi.

Disk konusunda ise idare eder yine, az bir farkla NV2 al en kotu. Dedigim gibi butcen yoksa ellemeyiver, gelecekte hallolur.
2000 yazma okuma bize yeter 5000 gereksiz lüks olur salise farklar zaten.

Kardesim 224 XTS bütçen yetmezse bunu al.

Kasa gelsin duruma göre bakın 224 XTS alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı