Hazır sistemde RAM yükseltmesi sorun çıkarır mı?

Emirj

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, İncehesap üzerinden hazır bir sistem alacagım sistemin kendisi 16 GB RAM ancak ben 32 GB RAM olarak ekstra ekledim. Bu durumda sistemle uyumlu olup olmadıgını anlayabilir miyim sorun cıkar mı performans kaybı olur mu sistem sizlere gore nasıl? Teşekkürler.

Almayı dusundugum sistem:

Yükseltmek istedigim RAM:
  • 1 X Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL38 RAM (bellek)

O bütçede düz 4060 almak istediğinize emin misiniz ?
ekran kartı nvidia tercih etmek istiyorum bazı durumlardan oturu. cevabınız için tesekkur ederim nvidialı farklı bir sistem öneriniz var mı ?

Merhaba dostlar, İncehesap üzerinden hazır bir sistem alacagım sistemin kendisi 16 GB RAM ancak ben 32 GB RAM olarak ekstra ekledim. Bu durumda sistemle uyumlu olup olmadıgını anlayabilir miyim sorun cıkar mı performans kaybı olur mu sistem sizlere gore nasıl? Teşekkürler.

• 1 X Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL38 RAM (bellek)

Yok yok baktım anakart 6000MHz destekliyor sorunsuz olur. Kullanırsın.

Ekran kartı NVIDIA tercih etmek istiyorum bazı durumlardan oturu. Cevabınız için teşekkür ederim NVIDIA'lı farklı bir sistem öneriniz var mı?

NVIDIA tercih ediyorsanız kesinlikle F/P sistem bekleyin.
7500F + 4060 alırsanız güzel olur ama 26'yı geçmemeli.
Bu sistem 24K idi fakat zam geldi, Windforce olduğu için ben tavsiye etmem ama F/P
Ayrıca 23-26k arası ddr5 12400f rtx 4060ti sistemler de geliyor.

ben de bunun 16gb olanını almayı düşünüyorum ama kaliteli mi acaba daha önce bu markayı kullandınız mı

Ekran kartı NVIDIA tercih etmek istiyorum bazı durumlardan oturu. Cevabınız için teşekkür ederim NVIDIA'lı farklı bir sistem öneriniz var mı?

Şahsi konuşuyorum; ben o fiyatlarda sistem alacak olsam AMD GPU+CPU tercih ederdim. Ama 40k üstü sistemlerde 4070 Super'den başlıyor güzel NVIDIA GPU'lar, 4090 mesela en iyi GPU şu anda. Tabii ki 4060 alınmaz değil DLSS falan var ama o fiyatlarda saf kas gücü AMD GPU'dadır. Heleki render işi falan yapacaksanız RTX GPU çok daha iyi.
Tavsiyelerim bu kadar. Örnek bir sistem buldum karşılaştırmasını yapabilirsin. Görüşlerin neler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı