Selam. Gaming gen TR'den hazır sistem aldım. Sıvı soğutucuyu resimde görüldüğü gibi takmışlar. Bir sorun olur mu? Üste sığmadığı için mi öne takmışlardır?
Teoride doğru. Zaten önden hava almasını daha sağlıklı buluyorum.
Pratikte ben fanları kasanın içine almayı tercih ediyorum (sizde radyatörle kasa arasında). Böylece temizlik gerektiğinde önden süpürge ile çekerek radyatördeki tozları alabiliyorum. Öbür türlü tek tek her şeyi sökmem gerekiyor.
Kasanın üst kısmında da fanlar var ancak sıvı soğutmada fan ve radyatör bloğu bulunuyor. Üst fanlara radyatör kalınlığını da ekleyerek anakarttaki soğutma bloklarına ve egzoz fana temas edip etmediğini kabaca kontrol edebilirsiniz. Kasanın marka ve modeli nedir?
Kasanın üst kısmında da fanlar var ancak sıvı soğutmada fan ve radyatör bloğu bulunuyor. Üst fanlara radyatör kalınlığını da ekleyerek anakarttaki soğutma bloklarına ve egzoz fana temas edip etmediğini kabaca kontrol edebilirsiniz. Kasanın marka ve modeli nedir?