Hazır sistemde sıvı soğutmanın takıldığı yer doğru mu?

yavuzgunes34

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Gaming gen TR'den hazır sistem aldım. Sıvı soğutucuyu resimde görüldüğü gibi takmışlar. Bir sorun olur mu? Üste sığmadığı için mi öne takmışlardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teoride doğru. Zaten önden hava almasını daha sağlıklı buluyorum.
Pratikte ben fanları kasanın içine almayı tercih ediyorum (sizde radyatörle kasa arasında). Böylece temizlik gerektiğinde önden süpürge ile çekerek radyatördeki tozları alabiliyorum. Öbür türlü tek tek her şeyi sökmem gerekiyor.

Yukarıya takılabilirdi gibi duruyor, saçma bir montaj. Uğraşmak isterseniz yukarıya alın.

Bi kaç yerde radyatöru yukari montajlamanin ömrünü daha olumlu etkilediğini okudum

Kasanın üst kısmında da fanlar var ancak sıvı soğutmada fan ve radyatör bloğu bulunuyor. Üst fanlara radyatör kalınlığını da ekleyerek anakarttaki soğutma bloklarına ve egzoz fana temas edip etmediğini kabaca kontrol edebilirsiniz. Kasanın marka ve modeli nedir?

Kasa asus gt 301 soğutucu msi coreliquid 240

Kasa asus gt 301 soğutucu msi cro
Sitesinde üst tarafa destek sunulmuyor bilgisi var.
radyatör içerde fan dışarda bende aradım gaming geni sizin sisteminiz için böylesi daha iyi olduğu için bu şekilde bağlandı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…