Hazır sistemde termal macun sürülü gelir mi?

rustumilan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır sistem aldım 35k'ya, PC'den çok anlamıyorum, termal macun sürülü gelir mi? Benim herhangi bir şey yapmama gerek var mı PC'yi açmadan önce? Ekran kartını takacağım sadece.

Arkadaşlar hazır sistem aldım 35k'ya, PC'den çok anlamıyorum, termal macun sürülü gelir mi? Benim herhangi bir şey yapmama gerek var mı PC'yi açmadan önce? Ekran kartını takacağım sadece.
Evet sürülü gelir sadece size yenilemesi kalır 6 ayda bir taş çatlasa

Evet sürülü gelecektir. Sizin yapmanız gereken düzenli aralıklarla bakımlarını, değişimleri yapman kalıyor. Ekran kartını tak, Windows ve sürücü güncellemelerine baktıktan sonra kullanabilirsin. Hayırlı olsun.

Evet sürülü gelecektir. Sizin yapmanız gereken düzenli aralıklarla bakımlarını, değişimleri yapman kalıyor. Ekran kartını tak, Windows ve sürücü güncellemelerine baktıktan sonra kullanabilirsin. Hayırlı olsun.
teşekkürler cevaplar için, peki en kullanışlı windows sürümü win 10pro mu? ve keyini nereden alabilirim en uygun

Eğer Windows ile işiniz yok ise, sadece oyun ve günlük kullanım için kullanıyorsanız Home sürümünü önerebilirim. Windows 11'de tasarım konusunda şahane duruyor göze. İnternet sitelerinde bulabilirsiniz, satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı