Hazır sistemde termal macunun taşması sorun yaratır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Hazır sistem aldım stok soğutucuyu değiştireceğim soğutucuyu çıkardım ama termal macun sanırım taşmış, sıkıntı olur mu?

Hazır sistem aldım stok soğutucuyu değiştireceğim soğutucuyu çıkardım ama termal macun sanırım taşmış, sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 2327109

Sorun yaratmaz.

Eki Görüntüle 2327109

İllaki temiz olsun derseniz kuru bir mendil veya peçete ile temizleyebilirsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam bir sorum olacak
Soğutucuyu yeni aldım ((thermalright peerless assasin 120 se ))videolarda anakartlarda aparatı takmak icin bir vida var ama benim anakartta yok nasıl olabilir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241011_210330.jpg
    542,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20241011-WA0016.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 24
Sağ olun hocam bir sorum olacak
Soğutucuyu yeni aldım ((Thermalright peerless assasin 120 SE ))videolarda anakartlarda aparatı takmak icin bir vida var ama benim anakartta yok nasıl olabilir?

Kutunun içinden çıkması gerek.

Sağolun hocam bir sorum olacak
Soğutucuyu yeni aldım ((thermalright peerless assasin 120 se ))videolarda anakartlarda aparatı takmak icin bir vida var ama benim anakartta yok nasıl olabilir
stok soğutucu ile geldiyse anakart kutusuna koyuyorlar o yandaki mandalları söylüyorsan diğeri arka plaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…