Hazır sistemdeki RTX 3060 yerine RX 6650XT tercih edilir mi?

3060 8 GB kart değil. Abisi 12 GB VRAM ve 192 bit veri yolu ile bazı dezavantajlarını kapatıyor bunda o da yok, bildiğin 3050 Ti.

Şu an moralimi çok bozdunuz ama haklısınızda umarım iptal ederler ve 6650'li sistemi alabilirim.

3060 8 GB kart değil. Abisi 12 GB VRAM ve 192 bit veri yolu ile bazı dezavantajlarını kapatıyor bunda o da yok, bildiğin 3050 Ti.

3060 Ti 8 GB, 3060 12 GB'dır. Birkaç ay önce 8 GB versiyonu çıktı.
Demek istediğim sistemde olan 12 GB versiyonu olsa belki ama 8 GB olan versiyon olduğu için alınmaz dedim.

Şu an moralimi çok bozdunuz ama haklısınız da umarım iptal ederler ve 6650'li sistemi alabilirim.

Kötü tercih yapan ilk ve tek kişi sen değilsin üzülme ama çözeceklerini sanıyorum. Çok basit burada söylediğin gibi "stokta olmadığı için mecburen aldım yoksa hiç istemiyordum" diye belirt baktın yokuşa mı sürüyorlar "iyi o zaman iptal edin" de bu sefer satmak için orta yola gelebilirler.

Biraz diyalogla her işi çözersin.

Maalasef ne kadar konuşsamda fatura kesildiği için değişim yapılamayacağı söylendi. Sistem geldikten sonra 3060 kartımı satıp yerine 6650 XT alsam olur mu sizce?

Emin ol rtx3060 daha iyi hem sadece teknolojileri bile 1000tl karşılar

Emin ol RTX3060 daha iyi hem sadece teknolojileri bile 1000TL karşılar.

Aslında teknolojileriyle çok fazla ilgilenecek biri olduğumu sanmıyorum. Genellikle oyun oynamak için alıyorum.

Aslında teknolojileriyle çok fazla ilgilenecek biri olduğumu sanmıyorum. Genellikle oyun oynamak için alıyorum.

3060 8 GB pek iyi değil yukarıda sallıyor sanki kullandı da, şimdi senin kartın artık lakin tarafsız olarak bakmak lazım. Bende hem 6600 XT hem de 3060 12 GB var. Bunların arasında bile oyunlarda bariz üstün taraf 6600 XT.

Senin durumuna gelirsek şöyle yapmanı tavsiye ederim 6650 XT'yi boşver artık, onu sat bunu al seni zararlı çıkarır ve 8 GB'lık bir karttan başka bir 8 GB'a geçiş gereksiz, kas gücü tek başına bir etmen değil. 3060 8 GB'ı kullan zaten bugüne kadar çıkmış oyunların alayına yetecektir seni belli bir süre daha götürecektir. İleride para biriktirip bunu satmayı planladığında yeni jenerasyonları kovalarsın. Bu 7700 XT olur, 4060 Ti 16 GB olur ne bileyim en az 2 sene kullanacaksan RTX 5000, RX 8000 serisi kartlar olur.

Aldın dursun, elindeki kart GTX 1050 Ti değil sonuçta. Parasının hakkını biraz versin, sen de istediğin oyunu oyna gelecekte verirsin kararını isteğine göre.

Tamamdır eyvallah ilgilendiğin için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…