dangerninja Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 436 2 Ağustos 2024 #11 kaiser soze dedi: O zaman kaynak HDMI veya DP, hedef VGA olduğu için şu ikiliden birisi lazım. HDMI to VGA: Amazon.com.tr DP to VGA: www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-1321-Çevirici-Aktarıcı-Dönüştürücü/dp/B0BC9HWYJ3 VGA to ... şeklinde olanlar hatalı seçimdir. Genişletmek için tıkla... HDMI To Vga Ãevirici DönüÅtürücü Görüntü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu siparis ettim doğru ürünmü
kaiser soze dedi: O zaman kaynak HDMI veya DP, hedef VGA olduğu için şu ikiliden birisi lazım. HDMI to VGA: Amazon.com.tr DP to VGA: www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-1321-Çevirici-Aktarıcı-Dönüştürücü/dp/B0BC9HWYJ3 VGA to ... şeklinde olanlar hatalı seçimdir. Genişletmek için tıkla... HDMI To Vga Ãevirici DönüÅtürücü Görüntü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu siparis ettim doğru ürünmü
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.724 Makaleler 3 Çözümler 88 2 Ağustos 2024 #12 dangerninja dedi: HDMI To Vga Ãevirici DönüÅtürücü Görüntü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu siparis ettim doğru ürünmü Genişletmek için tıkla... Evet. Daha önce farklı bir yerden aynısını almıştım. HDMI çıkışlı ekran kartı ile VGA girişli monitör arasına uygundur.
dangerninja dedi: HDMI To Vga Ãevirici DönüÅtürücü Görüntü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu siparis ettim doğru ürünmü Genişletmek için tıkla... Evet. Daha önce farklı bir yerden aynısını almıştım. HDMI çıkışlı ekran kartı ile VGA girişli monitör arasına uygundur.