Hazır sisteme format atılmalı mı?

doiya

Hectopat
SSD veya HDD modeli
SSD
İtopya'dan hazır sistem geldi ve içinde zaten Windows kuruluydu, tek yüklediğim driver lan driverdı, format atmalı mıyım? Atarsam da dikkat etmem gereken bir şey var mı? 4 disk görünüyor çünkü.

Onları sistem kendi ayırıyor sen format atsanada böyle olacaktır.

4 tanesini sil yapmam gerek yani? Eski bilgisayarımda baya format atmıştım da belki burada ayrı bir şey vardır.

4 tanesini sil yapmam gerek yani? Eski bilgisayarımda baya format atmıştım da belki burada ayrı bir şey vardır.
Hepsini sil sonrasında new de GB olarak büyük olan dosyayı seçip format de ve devam et. Sistem kurulacak sonrasında güç sende.

İfadeler: fiu
Hepsini sil sonrasında New de GB olarak büyük olan dosyayı seçip format de ve devam et. Sistem kurulacak sonrasında güç sende.

Windows kurulu gelmesi biraz düşündürdü beni içine ayrı bir şey (sürücü vs.) Kurulduysa gider mi? Ben bir de ilk geldiğinde lan driver kurmuştum normalde yoktu.

Windows kurulu gelmesi biraz düşündürdü beni içine ayrı bir şey (sürücü vs.) Kurulduysa gider mi? Ben bir de ilk geldiğinde lan driver kurmuştum normalde yoktu.
Bu ekrandan silersen disk içindeki her dosya gider ama yüzde yüz temizlenmez. Zaten şirket içi değerli bilgiler varsa olabildiğince recover edilmeyecek silme işlemi yapılır 3. parti uygulamalarla. Senin ekstradan yapman gereken bir şey yok. Tüm partitionları silmen yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…