B Bekir.elfrli Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Hazır sistem aldım. Hangi programların kurulmasını gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hazır sistem aldım. Hangi programların kurulmasını gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #2 Bekir.elfrli dedi: Hazır sistem aldım. Hangi programların kurulmasını gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlarını kur, chipset driverı kur, Ethernet driverı kur. Geri kalan şeyler senin kullanım alışkanlıklarına göre seçmen gereken şeyler.
Bekir.elfrli dedi: Hazır sistem aldım. Hangi programların kurulmasını gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlarını kur, chipset driverı kur, Ethernet driverı kur. Geri kalan şeyler senin kullanım alışkanlıklarına göre seçmen gereken şeyler.