Hazir sisteme Windows yükleme ne kadar tutar?

emretegmen

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle, Vatan Bilgisayar sitesinden hazır sistem kasa aldım elime ulaştı kendim montajını yaptım monitörünü aldım taktım her şeyi açtım. BIOS'a girdi, Vatandan gelen bilgisayarlar FreeDOS olarak geliyormuş bilmiyordum. Tabii kendim bilgisayardan pek anlamadığım için nasıl kurulacağını Windows nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Bilgisayarciya sordum BIOS guncellencek, Windows atilacakmiş OEM key ile lisanslı olacakmiş 700 TL fiyat biçti. Sizce uygun mu? Sürücüleri dosyaları yüklenecek. Bu fiyat bana pek makul gelmedi tabii piyasayı bilmediğim icin. Kendim YT'den izleyerek BIOS güncellemesi yapmayacağım Windows'u kurup 200 TL'ye key alıp lisanslı hale getirmek daha mı cazip olur? Yardimci olursanız sevinirim.

Kendiniz deneyin. Takıldığınız yer olursa yardımcı oluruz.

İnternetten izleyerek Windows çok çok kolay yüklersin. Driverlar için de benim anakart ASUS Armoury Crate yükleyip driverlara girince oto bulup yüklüyor. Son olarak da ekran kartı yazılımını indirirsin o da oto kurar. 50 TL'ye halledersin OEM lisansla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz yapabilirsiniz boşa 700 TL vermeye gerek yok.
Tamamdır teskekkurler

İnternetten izleyerek Windows çok çok kolay yüklersin. Driverlar için de benim anakart ASUS Armoury Crate yükleyip driverlara girince oto bulup yüklüyor. Son olarak da ekran kartı yazılımını indirirsin o da oto kurar. 50 TL'ye halledersin OEM lisansla.
Bana bunlar çok karışık geliyor ya neyse halletmeye calisicam çünkü 700 TL çok fazla teşekkür ederim cevabınız için

Al burdan güvenilir.
Teşekkürler

Kendiniz deneyin. Takıldığınız yer olursa yardımcı oluruz.
Teşekkür ederim takildigim yer olursa yazacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı