Hazır sistemler 2.el mi toplanıyor?

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dün 22.400₺'ye bu kasayı aldım (SSD ve kasayı değiştirdim). Bugün önüme birkaç video çıktı ve içime oturdu, böyle hazır kasaların hep 2. el ile toplandığı vs. yazıyordu pek bilgim yok ilk bilgisayarım gerçekten 2.el ile mi toplanıyor bir sorun çıkar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün 22.400₺'ye bu kasayı aldım (SSD ve kasayı değiştirdim). Bugün önüme birkaç video çıktı ve içime oturdu, böyle hazır kasaların hep 2. el ile toplandığı vs. yazıyordu pek bilgim yok ilk bilgisayarım gerçekten 2.el ile mi toplanıyor bir sorun çıkar mı sizce?

Aldığınız yer İncehesap. Nasıl ikinci el satsın? Uydurmuşlar.

@hymeria, Hepsiburada, Trendyol gibi kurumsal yerlerden aldığınız sürece böyle sorunla karşılamazsınız. Karşılaşacağınızı sanmıyorum. Hazır sistemler satanlar, genellikle toplamaya göre pahalı satabiliyor. Bir tek bu sıkıntısı var, onu da kontrol ederek alırsınız.

@hymeria, Hepsiburada, Trendyol gibi kurumsal yerlerden aldığınız sürece böyle sorunla karşılamazsınız. Karşılaşacağınızı sanmıyorum. Hazır sistemler satanlar, genellikle toplamaya göre pahalı satabiliyor. Bir tek bu sıkıntısı var, onu da kontrol ederek alırsınız.

Trendyol'dan alınan sistemler genellikle 2. el oluyor. Ayrıca hazır sistemler toplamalara göre daha ucuza satışa çıkıyor.

Sırf mesajına dislike attım diye aynısını yapmak ta garipmiş.

Son düzenleme:
Güvenilir yerlerden aldığınız sürece (ince hesap, gaming.gen.tr, itopya vb) ikinci el çıkmaz. Bu sitelerde satılan sistemlerde işlemci kutusuz oluyor. Kendin toplamaya göre ucuz olmasının sebebi de bu mağazalar markalarla iş birliği yaparak parçaları ucuza alıyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı