Hazır sistemler 2.el mi toplanıyor?

HP tabii ki 2. el satacak değil fakat yine de Trendyol'dan sistem almanın saçma olduğunu değiştirmiyor bu sistem de inanılmaz pahalı bir sistem.
Fiyatı ile ilgili bir şeyden bahsetmedik. 2. El mi değil mi konu başlığı altında attım bu sistemi.
Sizin bahsettiğiniz sistemler bunlar.

Fiyatı ile ilgili bir şeyden bahsetmedik. 2. El mi değil mi konu başlığı altında attım bu sistemi.
Sizin bahsettiğiniz sistemler bunlar.

Bu bütçede ve bilgisiz birisinin Trendyol'dan 2. el sistem alma olasılığı başka yerden alma olasılığından çok çok daha yüksek. Trendyol'dan hazır sistem alırsanız ya 2. el ya da pahalıya alırsınız. Bilgisiz birisi için Trendyol, Hepsiburada'dan sistem almasını önermek ne kadar mantıklı tartışılır.

Bu bütçede ve bilgisiz birisinin Trendyol'dan 2. el sistem alma olasılığı başka yerden alma olasılığından çok çok daha yüksek. Trendyol'dan hazır sistem alırsanız ya 2. el ya da pahalıya alırsınız. Bilgisiz birisi için Trendyol, Hepsiburada'dan sistem almasını önermek ne kadar mantıklı tartışılır.

Kimse buradan sistem almasını önermedi. Hepsiburada ve Trendyol gibi kurumsal yerlerden alırsa 2. El ile karşılaşmayacagini soyledi. Sizde hangi satıcıdan bahsediyoruz deyince bende linki attım. Sizin bahsettiğiniz benim bahsettiğimden tamamen farkli.

Dün 22.400₺'ye bu kasayı aldım (SSD ve kasayı değiştirdim). Bugün önüme birkaç video çıktı ve içime oturdu, böyle hazır kasaların hep 2. el ile toplandığı vs. yazıyordu pek bilgim yok ilk bilgisayarım gerçekten 2.el ile mi toplanıyor bir sorun çıkar mı sizce?

Hayır ikinci el olmuyor neden ucuz olduğunu anlatayım toplu aldıkları için ucuz oluyor ve sponsorlar var mesela MSI diyor ki ekran kartında 100 dolar indirim yapacağız diyor. Böylelikle ucuza geliyor İtopya'da Gaming gende böyle yapıyor benim bildiğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı