Hazır sistemler F/P özelliğini kayıp mı ediyor?

lidge

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama artık hazır sistemler F/P özelliğini kaybetmeye başladı sanki. Kendin topladıgın zamanda çok az farkla istediğin markaları istediğin özelliklerde toplaya biliyorsun. Eski yıllara geri dönüyoruz sanki.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Yüksek ihtimal markalar ile anlaşma sağlayamıyorlar.

Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama artık hazır sistemler F/P özelliğini kaybetmeye başladı sanki. Kendin topladıgın zamanda çok az farkla istediğin markaları istediğin özelliklerde toplaya biliyorsun. Eski yıllara geri dönüyoruz sanki.
40 bin TL altında halâ hazır sistem daha avantajlı. 40 bin TL üstünde sistem toplamak daha mantıklı.

Arz talep meselesi her hazır sistem avantajlı olmak zorunda değil en azından 2-4 hafta piyasayı analiz etmek lazim.

40 bin TL altında halâ hazır sistem daha avantajlı. 40 bin TL üstünde sistem toplamak daha mantıklı.
Ha bide çok avantajlı hazır sistem çıkmıyor artık. Önceden ekran kartı fiyatına hazır sistem topluyorlardı. Çok uzağa gitmiyoruz Vatan Bilgisayar 2024 Kasım ayında fena olmayan parçalar ile 16.499 TL'e i5 12400F RTX 4060 sistem sattı. Şu anda hazır sistemlerin tek tek toplamaya göre fiyat avantajı az.

40 bin TL altında halâ hazır sistem daha avantajlı. 40 bin TL üstünde sistem toplamak daha mantıklı.yani
yani hocam mesela bi sisteme anakartta ön panel usb type c bağlantısı var bakıyorsun sunduklar kasaların hiçbirinde type c soketi yok +paranla bile alamıyorsun.

Ha bir de çok avantajlı hazır sistem çıkmıyor artık. Önceden ekran kartı fiyatına hazır sistem topluyorlardı. Çok uzağa gitmiyoruz Vatan Bilgisayar 2024 Kasım ayında fena olmayan parçalar ile 16.499 TL'e i5 12400F RTX 4060 sistem sattı. Şu anda hazır sistemlerin tek tek toplamaya göre fiyat avantajı az.

Ayrıca taksit imkanları da çok büyük rol oynuyor burada. Vade farksız taksitle satan yer çok az neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı