Hazır sistemler neden daha ucuz?

fahhreneit

Femtopat
Daha fazla  
Kampanya olduğu için mi yoksa parçalarda ikinci el ya da mining gibi bir durum olduğundan dolayı mı ucuz oluyor?

Kampanya ve isbirlikler ile alakali. Genellikle PSU, SSD, RAM vs kotu oluyor ama.

Stok eritmek için dandik PSU gibi şeyler kullanılıyor diye biliyorum. Zaten alanların çoğunluğu sadece RAM, CPU, GPU gibi özelliklere bakıp geçtiği için fark etmiyorlar bile.

Genelde PSU gibi parçaları kalitesiz oluyor.

Çoğunda bilindik markalar kullanılıyor NVIDIA, AMD, Intel vs.
Benim dediğim gibi CPU ve GPU gibi en önemli ve bilinen parçalar kaliteli oluyor ve bunları ön plana koyuyorlar ki öbür parçalara bakmadan alsın millet.

Stok eritmek için dandik PSU gibi şeyler kullanılıyor diye biliyorum. Zaten alanların çoğunluğu sadece RAM, CPU, GPU gibi özelliklere bakıp geçtiği için fark etmiyorlar bile.

Tek PSU'u mu? Düşük okuma yazma hızlı SSD, yüksek CL değerli RAM, giriş seviye anakart, soğutmayan stok fan.

Kesinlikle alırken RAM, SSD ve bazen de kasa/psu değiştirmek gerekiyor çoğu firmanın satışa sunduğu hazır sistemleri alırken. CL48 DDR5 RAM ve ve olabilecek en dandik M.2 SSD'leri koyanlar var utanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…