marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #1 Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı?
Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı?
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 773 Çözümler 2 9 Kasım 2025 #2 marpce dedi: Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Devlet onlardan ek vergi alamadığını fark edince düzenleme getirdi o yüzden.
marpce dedi: Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Devlet onlardan ek vergi alamadığını fark edince düzenleme getirdi o yüzden.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #3 Büyük babaların pastası daraldı ondan. Bir ara Vestel de ecnebi markalı telefonlar yasaklansın falan diyordu. O kadar vatanseverdir iş adamlarımız sorma.
Büyük babaların pastası daraldı ondan. Bir ara Vestel de ecnebi markalı telefonlar yasaklansın falan diyordu. O kadar vatanseverdir iş adamlarımız sorma.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.038 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #4 TRT bandrolü zorunluluğu getirildi çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TRT bandrolü zorunluluğu getirildi çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hoot owl Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 9 Kasım 2025 #5 marpce dedi: Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çünkü Türkiye'de yaşıyorsunuz. O yüzdendir muhtemelen. Ben de yaşıyorum yanlış anlaşılmasın.
marpce dedi: Merhaba sitelere fiyat bakmak için girmiştim hazır sistemler OEM diye değişmiş, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çünkü Türkiye'de yaşıyorsunuz. O yüzdendir muhtemelen. Ben de yaşıyorum yanlış anlaşılmasın.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #6 ucserin dedi: Devlet onlardan ek vergi alamadığını fark edince düzenleme getirdi o yüzden. Genişletmek için tıkla... hoot owl dedi: Çünkü Türkiye'de yaşıyorsunuz. O yüzdendir muhtemelen. Ben de yaşıyorum yanlış anlaşılmasın. Genişletmek için tıkla... TeamOFMind dedi: TRT bandrolü zorunluluğu getirildi çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi bu OEM sistemler hazır sistemlerle aynı mı aynıysa ekstra zam gelecek mi?
ucserin dedi: Devlet onlardan ek vergi alamadığını fark edince düzenleme getirdi o yüzden. Genişletmek için tıkla... hoot owl dedi: Çünkü Türkiye'de yaşıyorsunuz. O yüzdendir muhtemelen. Ben de yaşıyorum yanlış anlaşılmasın. Genişletmek için tıkla... TeamOFMind dedi: TRT bandrolü zorunluluğu getirildi çünkü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi bu OEM sistemler hazır sistemlerle aynı mı aynıysa ekstra zam gelecek mi?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.038 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #7 marpce dedi: Şimdi bu OEM sistemler hazır sistemlerle aynı mı aynıysa ekstra zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... OEM'ler zaten bunu yapıyordu, çok bir zam gelmez.
marpce dedi: Şimdi bu OEM sistemler hazır sistemlerle aynı mı aynıysa ekstra zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... OEM'ler zaten bunu yapıyordu, çok bir zam gelmez.
marpce Picopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #8 TeamOFMind dedi: OEM'ler zaten bunu yapıyordu, çok bir zam gelmez. Genişletmek için tıkla... OEM'ler bunu yapıyordu derken hocam anlamadım.
TeamOFMind dedi: OEM'ler zaten bunu yapıyordu, çok bir zam gelmez. Genişletmek için tıkla... OEM'ler bunu yapıyordu derken hocam anlamadım.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.038 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #9 marpce dedi: OEM'ler bunu yapıyordu derken hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... OEM'ler zaten toplu sistem, bandrol zammından etkilenmez.
marpce dedi: OEM'ler bunu yapıyordu derken hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... OEM'ler zaten toplu sistem, bandrol zammından etkilenmez.