Ahmet kerim tepe Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Bir hazır sistem aldığımız zaman içinde Power Supply oluyor mu? Ben baktığım hazır sistemlerde hiç göremedim.
Bir hazır sistem aldığımız zaman içinde Power Supply oluyor mu? Ben baktığım hazır sistemlerde hiç göremedim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Hazır sistem alıyorsan içinde oluyor tabii ki. Yoksa gücü nereden sağlayacak sistem Öyle olsa hazır sistem olmaz zaten.
Hazır sistem alıyorsan içinde oluyor tabii ki. Yoksa gücü nereden sağlayacak sistem Öyle olsa hazır sistem olmaz zaten.
Ahmet kerim tepe Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 BerkayZ87 dedi: Hazır sistem alıyorsan içinde oluyor tabii ki. Yoksa gücü nereden sağlayacak sistem Öyle olsa hazır sistem olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Cansın tşk bakıyorum içerisinde gözükmüyor tereddütte kaldım
BerkayZ87 dedi: Hazır sistem alıyorsan içinde oluyor tabii ki. Yoksa gücü nereden sağlayacak sistem Öyle olsa hazır sistem olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Cansın tşk bakıyorum içerisinde gözükmüyor tereddütte kaldım