S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor?
Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2023 #2 seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kankam onu da seçiyorsun parayla.
seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Kankam onu da seçiyorsun parayla.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Aralık 2023 #3 Aksi belirtilmediği sürece lisanslı olarak gelmiyor. Sistemi test etme amaçlı deneme sürümü kurulu geliyor. İnternetten ucuza kod alıp etkinleştirebilirsin.
Aksi belirtilmediği sürece lisanslı olarak gelmiyor. Sistemi test etme amaçlı deneme sürümü kurulu geliyor. İnternetten ucuza kod alıp etkinleştirebilirsin.
Schwerer Gustav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.495 Çözümler 5 22 Aralık 2023 #4 İşletim sistemi satın alırsanız kuruyorlar. Deneme sürümü Windows kurmuyorlardı en son.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.238 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #5 İtopya'dan sistem aldığımda Freedos yazmasına rağmen Windows 10 deneme sürümü ile birlikte gelmişti ondan sonra key alıp kendim aktif ettim.
İtopya'dan sistem aldığımda Freedos yazmasına rağmen Windows 10 deneme sürümü ile birlikte gelmişti ondan sonra key alıp kendim aktif ettim.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 22 Aralık 2023 #6 Hayır olmuyor. Buradan alırsın. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
Hayır olmuyor. Buradan alırsın. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Aralık 2023 #7 seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi verildiği yazmıyorsa verilmiyor, genellikle verilmez.
seyfullahcoltu dedi: Arkadaşlar, İtopya veya Gençer Gaming gibi yerlerden alacağım hazır PC. İşletim sistemi hazır olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi verildiği yazmıyorsa verilmiyor, genellikle verilmez.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #8 Sinerji'den hazır sistem almayı planlıyorum sistem kurulu olarak gelir mi?
S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #9 fiu dedi: Hayır olmuyor. Buradan alırsın. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
fiu dedi: Hayır olmuyor. Buradan alırsın. Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 22 Aralık 2023 #10 Oradan seçeneklerle seçebilirsiniz ama bir Windows 11 Pro Key'i içinde 4-4.5k para varilmez.