Hazır sistemlerde sıvı soğutma demonte olarak mı geliyor?

• Konuyu başlatan Blue3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.793

Blue3

Decapat
Daha fazla  
Merhaba GameGaraj sitesinden hazır sistem alacağım işlemci olarak Ryzen 5 5600 var bu işlemciyi iyice araştırıp stok fanının yeterli olmadığını öğrendim. Bende sıvı soğutma almaya karar verdim fakat sıvı soğutma montajlı olarak mı yoksa demonte olarak mı geliyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o işlemciye sıvı soğutma almanıza gerek yok. Orta/İyi bir kule tipi soğutucu fazlasıyla yeterli olacaktır.

Hmm peki ama kule tipi soğutmayı ben takmayı beceremem acaba bilgisayarcıya götürsem yapabilirler mi?

Stok fan bir süreye kadar yeterli sonrasında kule tipi ya da sıvı soğutma almak gerek.

Oyunlarda kaç dereceye kadar çıkabilir biliyorsanız cevaplar mısınız?

Hmm peki ama kule tipi soğutmayı ben takmayı beceremem acaba bilgisayarcıya götürsem yapabilirler mi?

Eğer soğutma yerindeki kule tipi olanlardan birini seçersen takılı gelir eğer farklı bir yerden sipariş edersen önce stok fanı çıkartman sonra da kule tipi fanı takman gerekir bilgisayarcı ypar.

Oyunlarda kaç dereceye kadar çıkabilir biliyorsanız cevaplar mısınız?

Oyun testlerinde stok fanla Max 85 gördüm.

Eğer soğutma yerindeki kule tipi olanlardan birini seçersen takılı gelir eğer farklı bir yerden sipariş edersen önce stok fanı çıkartman sonra da kule tipi fanı takman gerekir bilgisayarcı ypar.

Oyun testlerinde stok fanla Max 85 gördüm.

kule tipi soğutucu takılı olarak geliyor dediniz ama sitede demonte olarak gönderilir yazıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı