Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Haziran 2023 #11 tahm oynuyom dedi: O sipariş notu hiçbir ise yaramiyor Gaming gentrden sistem aldim o kadar sipariş notu yazdim hiç dikkate alinmamis bilen. Genişletmek için tıkla... Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi.
tahm oynuyom dedi: O sipariş notu hiçbir ise yaramiyor Gaming gentrden sistem aldim o kadar sipariş notu yazdim hiç dikkate alinmamis bilen. Genişletmek için tıkla... Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.160 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2023 #12 Mithrandir59 dedi: Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi. Genişletmek için tıkla... Kendim o kadar mailden ve sipariş notunda yazdım ki stok fan ile gelmesin kendi sogutucumu takacağım yazdim dinlemediler.
Mithrandir59 dedi: Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi. Genişletmek için tıkla... Kendim o kadar mailden ve sipariş notunda yazdım ki stok fan ile gelmesin kendi sogutucumu takacağım yazdim dinlemediler.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Haziran 2023 #13 tahm oynuyom dedi: Kendim o kadar mailden ve sipariş notunda yazdım ki stok fan ile gelmesin kendi sogutucumu takacağım yazdim dinlemediler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben de windows ve bios güncelleme talep etmiştim sorun yoktu. Sadece windowsta disk birleştirme ve image restore yaptım ufak sorunlar için. Bir de oem key alıp windows etkinleştirdim. Her personel aynı değil, biraz da şans sanırım.
tahm oynuyom dedi: Kendim o kadar mailden ve sipariş notunda yazdım ki stok fan ile gelmesin kendi sogutucumu takacağım yazdim dinlemediler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ben de windows ve bios güncelleme talep etmiştim sorun yoktu. Sadece windowsta disk birleştirme ve image restore yaptım ufak sorunlar için. Bir de oem key alıp windows etkinleştirdim. Her personel aynı değil, biraz da şans sanırım.
Serhat55534 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #14 longwayy dedi: Siteden siteye degisiyor. Gaming.gen.tr kuruyor, digerlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr'den hazır sistem satın aldım. Umarım sizinki gibi olur.
longwayy dedi: Siteden siteye degisiyor. Gaming.gen.tr kuruyor, digerlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr'den hazır sistem satın aldım. Umarım sizinki gibi olur.