Hazır sistemlerde yükseltme seçeneğini kullandığımızda kasaya sığmama gibi bir ihtimal var mı?

syleSS1

Zeptopat
Hazır sistemlerde yükseltme seçeneğini kullandığımızda kasaya sığmama gibi bir ihtimal var mı?

Sığmayacak parçayı muhtemelen seçeneklere koymazlar hocam ama öyle işbilmezler de vardır kesin.
Alacağım sistem incehesaptan hocam. Yapacaklarını sanmıyorum ama yaşayan varsa diye sormak istedim teşekkür ederim cevabın için

Genelde uyumluluklarını kontrol ederek seçeneklere koyuyorlar ama ne olur ne olmaz siz yine de kontrol edin.
Nasıl kontrol edebilirim hocam?

Hocam mesela sıvı soğutma olarak 360mm soğutucu seçeceksiniz diyelim seçtiğiniz kasanın sitesine gidip 360mm destekliyor mu diye öğrenebiliyorsunuz.
Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu?

Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu?
Hocam 165 dediği büyük ihtimalle hava soğutucusu içindir. İstediğiniz kasa ile soğutmayı buraya atarsanız bakalım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…