S syleSS1 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 24 10 Ağustos 2025 #1 Hazır sistemlerde yükseltme seçeneğini kullandığımızda kasaya sığmama gibi bir ihtimal var mı?
J JohnBell1 Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 336 Çözümler 3 10 Ağustos 2025 #2 Sığmayacak parçayı muhtemelen seçeneklere koymazlar hocam ama öyle işbilmezler de vardır kesin.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.247 Çözümler 50 Yer Adana 10 Ağustos 2025 #3 syleSS1 dedi: Hazır sistemlerde yükseltme seçeneğini kullandığımızda kasaya sığmama gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Genelde uyumluluklarını kontrol ederek seçeneklere koyuyorlar ama ne olur ne olmaz siz yine de kontrol edin.
syleSS1 dedi: Hazır sistemlerde yükseltme seçeneğini kullandığımızda kasaya sığmama gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Genelde uyumluluklarını kontrol ederek seçeneklere koyuyorlar ama ne olur ne olmaz siz yine de kontrol edin.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.793 Çözümler 25 10 Ağustos 2025 #4 Zannetmiyorum hocam.
S syleSS1 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 24 10 Ağustos 2025 #5 JohnBell1 dedi: Sığmayacak parçayı muhtemelen seçeneklere koymazlar hocam ama öyle işbilmezler de vardır kesin. Genişletmek için tıkla... Alacağım sistem incehesaptan hocam. Yapacaklarını sanmıyorum ama yaşayan varsa diye sormak istedim teşekkür ederim cevabın için Ewmirk1 dedi: Genelde uyumluluklarını kontrol ederek seçeneklere koyuyorlar ama ne olur ne olmaz siz yine de kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim hocam?
JohnBell1 dedi: Sığmayacak parçayı muhtemelen seçeneklere koymazlar hocam ama öyle işbilmezler de vardır kesin. Genişletmek için tıkla... Alacağım sistem incehesaptan hocam. Yapacaklarını sanmıyorum ama yaşayan varsa diye sormak istedim teşekkür ederim cevabın için Ewmirk1 dedi: Genelde uyumluluklarını kontrol ederek seçeneklere koyuyorlar ama ne olur ne olmaz siz yine de kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim hocam?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #6 Koymuyorlar fakat 360mm soğutucu olursa elle bakin bazen on tarafa montajlanacak sekilde oluyor o yüzden dikkat etmekte fayda var.
Koymuyorlar fakat 360mm soğutucu olursa elle bakin bazen on tarafa montajlanacak sekilde oluyor o yüzden dikkat etmekte fayda var.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.247 Çözümler 50 Yer Adana 10 Ağustos 2025 #7 syleSS1 dedi: Nasıl kontrol edebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela sıvı soğutma olarak 360mm soğutucu seçeceksiniz diyelim seçtiğiniz kasanın sitesine gidip 360mm destekliyor mu diye öğrenebiliyorsunuz.
syleSS1 dedi: Nasıl kontrol edebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela sıvı soğutma olarak 360mm soğutucu seçeceksiniz diyelim seçtiğiniz kasanın sitesine gidip 360mm destekliyor mu diye öğrenebiliyorsunuz.
S syleSS1 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 24 10 Ağustos 2025 #8 Ewmirk1 dedi: Hocam mesela sıvı soğutma olarak 360mm soğutucu seçeceksiniz diyelim seçtiğiniz kasanın sitesine gidip 360mm destekliyor mu diye öğrenebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu?
Ewmirk1 dedi: Hocam mesela sıvı soğutma olarak 360mm soğutucu seçeceksiniz diyelim seçtiğiniz kasanın sitesine gidip 360mm destekliyor mu diye öğrenebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.267 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #9 syleSS1 dedi: Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 165mm ne hava soğutucu olmasın o? 240mm desteklemeyen kasa görmedim su ana kadar ATX olup da.
syleSS1 dedi: Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 165mm ne hava soğutucu olmasın o? 240mm desteklemeyen kasa görmedim su ana kadar ATX olup da.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.247 Çözümler 50 Yer Adana 10 Ağustos 2025 #10 syleSS1 dedi: Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu? Genişletmek için tıkla... Hocam 165 dediği büyük ihtimalle hava soğutucusu içindir. İstediğiniz kasa ile soğutmayı buraya atarsanız bakalım isterseniz.
syleSS1 dedi: Hocam kasanın özelliklerine baktım. 165 mm desteklediğini söylüyor ama yükseltme seçeneklerinden en az 240 mm var sorun olurmu? Genişletmek için tıkla... Hocam 165 dediği büyük ihtimalle hava soğutucusu içindir. İstediğiniz kasa ile soğutmayı buraya atarsanız bakalım isterseniz.