Hazır sistemlerdeki zamlar

Elfire x

Decapat
Daha fazla  
Donanım Arşivi'nin çektiği videoda fiyatların düşeceğini söylüyordu, fakat İtopya ve Gaming Gen TR gibi sitelerde bayağı bir zam var. Bu fiyatlar ne zaman düşer, tam sistem almak üzereyim ve bu zam bana denk geldi.

Fiyatlar hala zamlı değil aslında ellerindeki kampanyalı sistemlerin stokları bittiğinde yükseltiyorlar. Karne indiriminde belki bir şeyler olabilir ama Türkiye'de indirimler pek gerçekçi olmuyor.

Oyun oynamak istiyorsak bence artık konsol almalıyız bilgisayar dünyası çok gelişiyor mesela bugün çıkan ekran kartı seni 10 yıl idare etmesi imkansız fakat konsol idare ediyor bilgisayar tarafında ise her 4 yılda bir işlemci ekran kartı almak gerekiyor veya 3 yılda bir yani Türkiye'de bilgisayarın hızına yetişemiyoruz günlük kullanım için ucuz bir sistem alırız veya toplarız daha mantıklı olur oyun içinse konsol alırız.

Karne indiriminden önce şişirmeleri gerekiyor ki indirim yapacakları gün rekabet kurumuna takılmasınlar. Türkiye'de ben indirime giren hiçbir şey görmedim o yüzden sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

7 yıl önce çıkmış olan 1050 Ti ile bile hala daha piyasadaki neredeyse her oyunu oynayabiliyorum. Bence tam tersi ileride konsolun bir gerekliliği kalmayacak. Zaten şimdiden bile konsol oyunları 1 yıl arayla bilgisayara geliyor. Performans ve konsol oyun fiyatları da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…