Hazır sistemlerin güç kaynakları nasıldır?

Rahman Tübey

Centipat
Daha fazla  
Selamunaleykum, PC toplamak istiyorum ama fiyat fazla olabiliyor. Hazır sistemlerde BitFenix, Vento vb markaların güç kaynakları oluyor. Bunlar nasıl, güvenilir midir acaba? Ben pek güvenemiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model üzerinden ilerlemek daha sağlıklı olur. Misal Bitfenix BPA pek de iyi değilken, Bitfenix Whisper M (pek hazir sisteme koyulmaz ama) üst düzey modellerden biridir.

Son düzenleme:
Model üzerinden ilerlemek daha sağlıklı olur. Misal BitFenix bpa pek de iyi değilken, BitFenix whisper m (pek hazir sisteme koyulmaz ama) üst düzey modellerden biridir.

Peki bu hazır sistemlerdeki hangi güç kaynaklarını önerirsin.

Model üzerinden ilerlemek daha sağlıklı olur. Misal BitFenix bpa pek de iyi değilken, BitFenix whisper m (pek hazir sisteme koyulmaz ama) üst düzey modellerden biridir.

Ve bu hazır sistemlerdeki çıkan güç kaynağını alıp satmaya çalışsam satabilir miyim gider mi yani.

Hazır sistemlere bazen C4 bazen kaliteli PSU koyuluyor genelleme yapmak pek doğru değil. Kaba taslak markalardan yürüyerek örnek verirsek ;
ASUS, MSI, FSP, Deepcool, XPG, bitfenix, Cooler Master, Thermaltake, Corsair ler güzel modeller oluyor genelde.
DİP NOT : Vento ismi ile geçen kasalarda FSP oluyor.

Zibilyon tane hazır sistem ve zibilyon tane PSU var. Soru saçma biraz.

Muhtemelen evet.
Oraya ben yazmışım zaten bitfenix vento vb markalar diye çok bilinmeyen markalar diye bahsetmişim gidipte asus'un güç kaynağının olduğu kasayı söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…