Hazır site şablonu nasıl bulunur?

Kod halinde HTML diye bir şey yok. İllaki CSS ve HTML dosyaları olacaktır ama tam bir site için resimler falan da olacaktır. Örnek Aynı sitede farklı modeller var, bakabilirsin.

Eğer dil sorunu yoksa GitHub üzerinden İngilizce olarak aratılıp bulunabilir. Ayrıca sol menüdeki filtrelerden de HTML'i seçerseniz aramayı iyileştirebilirsiniz.

Site güvenlimi hocam.
Hocam şimdi yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim ama inan kötü niyetim yok. Kendin aramayıp buraya yazıyorsun (olabilir, İngilizcen yoktur yardım istemişsindir. Hiçbir sıkıntı yok.) burada yardımcı olmak için link atıyoruz diyorsun ki güvenli mi. O zaman kendin arayacaksın biz senin yerine arama yapıyoruz, güvenli değilse bir de virüs mü yiyelim?

Güvenli bu arada sadece üye olman lazım :)

Eğer dil sorunu yoksa GitHub üzerinden İngilizce olarak aratılıp bulunabilir. Ayrıca sol menüdeki filtrelerden de HTML'i seçerseniz aramayı iyileştirebilirsiniz.

Hocam biri buradan alabileciğimi söyledi doğru mudur Envato Elements - Hepsilisans.com buda şablon Car Html Website Templates - Envato

Hocam şimdi yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim ama inan kötü niyetim yok. Kendin aramayıp buraya yazıyorsun (olabilir, ingilizcen yoktur yardım istemişsindir. Hiçbir sıkıntı yok.) Burada yardımcı olmak için link atıyoruz diyorsun ki güvenli mi? O zaman kendin arayacaksın biz senin yerine arama yapıyoruz, güvenli değilse bir de virüs mü yiyelim?

Güvenli bu arada sadece üye olman lazım :)

Hocam arıyorum zaten ya üyelik istiyor ya da bulamadım fazla kusura bakma hocam indirdim zaten sağ ol yardım için.

Hocam burada daha ucuz crack gibi bir şey galiba.
Olabilir, ortak kullanım hesaplarını kiralıyor da olabilirler ama site ne kadar güvenilir onu bilmiyorum. Yanıltmayayım seni. Ben daha önce kullanmadım burayı.

Envato güvenilir ve güzeldir, onu daha önce çok kullandım. Aylık üyelik de satıyorlardı bu arada hatırladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı