cristianosuiii
Femtopat
Proje için hocamız bizden hazır bir web şablonu istedi. Araba satış sitesi nereden bulabilirim kod halinde hazır şablon HTML?
Kod halinde HTML diye bir şey yok. İllaki CSS ve HTML dosyaları olacaktır ama tam bir site için resimler falan da olacaktır. Örnek aynı sitede farklı modeller var, bakabilirsin.
Kod halinde HTML diye bir şey yok. İllaki CSS ve HTML dosyaları olacaktır ama tam bir site için resimler falan da olacaktır. Örnek aynı sitede farklı modeller var, bakabilirsin.
Hocam şimdi yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim ama inan kötü niyetim yok. Kendin aramayıp buraya yazıyorsun (olabilir, İngilizcen yoktur yardım istemişsindir. Hiçbir sıkıntı yok.) burada yardımcı olmak için link atıyoruz diyorsun ki güvenli mi. O zaman kendin arayacaksın biz senin yerine arama yapıyoruz, güvenli değilse bir de virüs mü yiyelim?Site güvenlimi hocam.
Eğer dil sorunu yoksa GitHub üzerinden İngilizce olarak aratılıp bulunabilir. Ayrıca sol menüdeki filtrelerden de HTML'i seçerseniz aramayı iyileştirebilirsiniz.
Hocam şimdi yanlış anlamazsan bir şey söyleyeceğim ama inan kötü niyetim yok. Kendin aramayıp buraya yazıyorsun (olabilir, ingilizcen yoktur yardım istemişsindir. Hiçbir sıkıntı yok.) Burada yardımcı olmak için link atıyoruz diyorsun ki güvenli mi? O zaman kendin arayacaksın biz senin yerine arama yapıyoruz, güvenli değilse bir de virüs mü yiyelim?
Güvenli bu arada sadece üye olman lazım![]()
Alabilirsin ama yine değişiklik yapman gerekir. Ayrıca Envato bildiğim kadarıyla yıllık üyelik yapıyor. Tek tek satıyor mu emin değilim.Hocam biri buradan alabileciğimi söyledi doğru mudur Envato Elements - Hepsilisans.com buda şablon Car Html Website Templates - Envato
Hocam arıyorum zaten ya üyelik istiyor ya da bulamadım fazla kusura bakma hocam indirdim zaten sağ ol yardım için.
Alabilirsin ama yine değişiklik yapman gerekir. Ayrıca envato bildiğim kadarıyla yıllık üyelik yapıyor. Tek tek satıyor mu emin değilim.
Olabilir, ortak kullanım hesaplarını kiralıyor da olabilirler ama site ne kadar güvenilir onu bilmiyorum. Yanıltmayayım seni. Ben daha önce kullanmadım burayı.Hocam burada daha ucuz crack gibi bir şey galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.