Hazır toplama bilgisayar ve ekran kartı seçme

hackmasa

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz bilgisayarlar ilk nesil Intel Core i serisinden. Performansları düşük. Alınmaz yani.
Ekran kartı dahil toplam bütçenizi belirtin yardımcı olalım.

Belirttiğiniz bilgisayarlar ilk nesil Intel Core i serisinden. Performansları düşük. Alınmaz yani.
Ekran kartı dahil toplam bütçenizi belirtin yardımcı olalım.
1500 TL'ye kadar. Yani ben sadece GTA 5 veya CS:GO oynamak için alacağım oyun bilgisayarını. Bir de isterseniz parça parça da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
GTA 5 Ultra ayarlarda 30 - 60 FPS oynarsın 1080P.

CS:GO söylemeye bile gerek yok 200 FPS her ayar yüksek.

Kendin toplamada yapabilirsin ama benim önerdiğimi alırsan elinden geldiğince hızlı bir şekilde PSU güncellemesi yaparsın ya da modifiye et kısmından daha iyi bir kasa alabilirsin sana kalmış artık.
Peki GTA 5 1920-1080'de oynarsam ultra ayarlarda değil, normal ayarlarda kaç FPS alırım?

Peki GTA 5 1920-1080'de oynarsam ultra ayarlarda değil, normal ayarlarda kaç FPS alırım?
60 - 150 FPS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeni arttırabiliyorsan Ryzen öneririm son bütçen buysa alabilirsin parçaları ayrı ayrı alabilirsin farklı sitelerden belki daha ucuza gelir ya da direkt linkteki ürünü alırsın direkt toplanmış haliyle yolluyorlar artık sana kalmış. Linkteki ürünü alırsan kapıda ödeme seçeneği de var.

Sistem eline bu şekilde ulaşıyor. Kendin bakabilirsin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Senin attığın videoda G4560, bizim alacağımız G4600. Bir de ekran kartı GTX değil GT ama bu fiyata uygun bir bilgisayar. GTA 5, LoL, Battlefiled 1, CS:GO, Watch Dogs 2 kaldırabilir mi? FPS güzel olur mu? Bunu söyle yeter.

Bir de i5 mi daha güzel yoksa senin önerdiğin mi?

Evet GTX ve GT modelleri devamlı karıştırılıyor. GT modeli daha çok Low Profil ekran kartları oyun için olan ekran kartları GTX oluyor. Eğer tam bir oyun deneyimi istiyorsan GTX 1050 Tİ almalısın. Evet işlemciler farklı ama aralarında bir fark yok neredeyse aynılar yani G4560 çalıştırdığı bir şeyi G4600 eksik kalmaz.

Yine söylüyorum GT 1030 sınırları olan bir kart senin isteklerini karşılar. GTA 5, CS:GO çok güzel oynatır ama ben bütün oyunları yüksek ayarda oynayacağım. Tam bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan GT 1030 sana göre değildir. Bütçeni artırabilirsen GTX 1050 Tİ öneriyorum.

Hangi model i5 onu da belirtmelisin.

Ayrıca videoda GTX 1050 Ti - G4600 performansını da görüyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı