Hazır ve toplama bilgisayarlar arasındaki fiyat farkı nedir?

@YüzbaşıJohnPrice @efebatiin
Kasayı aldım, yardımlarınız için teşekkürler. Acaba Hazır Kasa olduğu için arkadaşın dediği gibi dandik ürün veya 2. El gibi durumlar söz konusu olur mu, ilk el olduğundan emin olabilir miyim? Sinerji güvenilir midir bu konuda (araştırma yaptım hem iyi yorumlar hem kötü yorumlar var. )

Hayır sorun olmaz ürünler 2. el değil. Sinerji öyle bir firma değil.

@YüzbaşıJohnPrice @efebatiin
Kasayı aldım, yardımlarınız için teşekkürler. Acaba Hazır Kasa olduğu için arkadaşın dediği gibi dandik ürün veya 2. El gibi durumlar söz konusu olur mu, ilk el olduğundan emin olabilir miyim? Sinerji güvenilir midir bu konuda (araştırma yaptım hem iyi yorumlar hem kötü yorumlar var. )
Hayırlı olsun, Sinerji güvenilir tedarikçilerden biridir. 2.el olarak sen tercih et demek istemiştim, dandiklik noktasında ise yapacak bir şey yok 3 paraya 5 köfte olmuyor maalesef. Hazır sistemlerde, içinde kullanılan tüm komponentleri tek tek incelemek gerekiyor.

Hayırlı olsun, Sinerji güvenilir tedarikçilerden biridir. 2.el olarak sen tercih et demek istemiştim, dandiklik noktasında ise yapacak bir şey yok 3 paraya 5 köfte olmuyor maalesef. Hazır sistemlerde, içinde kullanılan tüm komponentleri tek tek incelemek gerekiyor.
Teşekkürler. Elime geçer geçmez video kaydı almayı planlıyorum, kutularını ve tüm belgeleri yanlarında yolluyorlarmış. Ama hiçbir zaman tam emin olmak mümkün değil. Umarım pişman olmam.

@YüzbaşıJohnPrice
Hocam tüm bilgisayarı size toplattırdım hakkınızı helal edin, ama fikrinizi merak ettim.

2K almaya karar verdim 7000'e attığınız MSI'ı buldum, çok iyi fiyat.
İndirimle 9700'e de şu Samsung ekran var, VA, Kıvrımlı, başı vs baya oynak ve 240 Hz, sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı