Hazır ve toplama bilgisayarlar arasındaki fiyat farkı nedir?

9070 çıkacağı fiyatı bilmiyorum hocam. Monitör oradan seçmeyin pek güzel monitör göremedim galiba Game Booster olanını seçtiniz 50k oluyor çünkü.

@CaptainJohnPrice attığı sistemde işlemciyi 9700X seçebiliyorsun hocam anakartıda B650M-N SSD NV3 seçtikten sonra toplamda 44K ediyor.

Yanlış etiket atmışsınız hocam

Attığım sistemi dediğim şekilde özelleştir al işte. 40K oluyor. Oradaki monitörlerden alma hepsi kötü ve kazık fiyatlı.

9070 çıkacağı fiyatı bilmiyorum hocam. Monitör oradan seçmeyin pek güzel monitör göremedim galiba Game Booster olanını seçtiniz 50k oluyor çünkü.
Tamamdır ikinize de teşekkürler hocam, sayenizde işlemci ve anakart'a çok ufak bir meblayla baya seviye atlatım.
Önerdiğiniz uygun monitör varsa onu da duymak isterim.

Tamamdır ikinize de teşekkürler hocam, sayenizde işlemci ve anakarta çok ufak bir meblayla bayağı seviye atlatım.
Önerdiğiniz uygun monitör varsa onu da duymak isterim.

Bu sisteme 2K güzel bir monitör yakışırdı ama bütçeniz kısıtlı galiba.

Hocam bu konuyu gereğinden biraz fazla uzattım biliyorum ama 7600 ile 9700X'i neredeyse başa baş gösteriyor, hatta 9600X'in default Ghz'ı daha yüksek, 6000 TL farka değer mi sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…