Tamamdır hocam linki görmemiştim, o zaman öyle yapıyorum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Düzenleme:
Ancak maalesef bu linkte monitör ve SSD ekleyince toplam fiyat 50.000'e çıkıyor, yani 9070 yaklaşık bir 5K ekliyor fiyata (default gelen 7600 bile 7500F'den daha iyi gerçi) 9070 5 Bin'e değer diyorsanız, biraz daha biriktirip onu alayım hocam. @efebatiin, yıllar boyu dizüstü kullandıktan sonra ilk masaüstü bilgisayarım olacak o yüzden iyi karar vermek istiyorum.
@CaptainJohnPrice attığı sistemde işlemciyi 9700X seçebiliyorsun hocam anakartıda B650M-N SSD NV3 seçtikten sonra toplamda 44K ediyor.
Tamamdır hocam linki görmemiştim, o zaman öyle yapıyorum. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Düzenleme:
Ancak maalesef bu linkte monitör ve SSD ekleyince toplam fiyat 50.000'e çıkıyor, yani 9070 yaklaşık bir 5K ekliyor fiyata (default gelen 7600 bile 7500F'den daha iyi gerçi ve 9060 ürünü yaklaşık 3 bin TL daha ucuz, o da tercih edilebilir.) 9070 5 Bin'e değer diyorsanız, biraz daha biriktirip onu alayım hocam. @efebatiin, yıllar boyu dizüstü kullandıktan sonra ilk masaüstü bilgisayarım olacak o yüzden iyi karar vermek istiyorum.
Yanlış etiket atmışsınız hocam
Attığım sistemi dediğim şekilde özelleştirme al işte. 40k oluyor.
Tamamdır ikinize de teşekkürler hocam, sayenizde işlemci ve anakart'a çok ufak bir meblayla baya seviye atlatım.9070 çıkacağı fiyatı bilmiyorum hocam. Monitör oradan seçmeyin pek güzel monitör göremedim galiba Game Booster olanını seçtiniz 50k oluyor çünkü.
Tamamdır ikinize de teşekkürler hocam, sayenizde işlemci ve anakarta çok ufak bir meblayla bayağı seviye atlatım.
Önerdiğiniz uygun monitör varsa onu da duymak isterim.
Bütçe varsa 2K al.Tamamdır çok sağolun hocam, sayenizde işlemci ve anakart'a çok ufak bir meblayla baya seviye atlatım.
Önerdiğiniz uygun monitör varsa onu da duymak isterim.
Hocam bu konuyu gereğinden biraz fazla uzattım biliyorum ama 7600 ile 9700X'i neredeyse başa baş gösteriyor, hatta 9600X'in default Ghz'ı daha yüksek, 6000 TL farka değer mi sizce?Bu sisteme 2K güzel bir monitör yakışırdı ama bütçeniz kısıtlı galiba.
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3201A ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu site forumda yasak. Yanlış bilgiler veriyor.Hocam bu konuyu gereğinden biraz fazla uzattım biliyorum ama burada 7600 ile 9700X'i neredeyse başa baş gösteriyor, 6000 TL farka değer mi sizce?
AMD Ryzen 5 7600 vs AMD Ryzen 7 9700X : Aralarındaki fark nedir?
AMD Ryzen 7 9700X ile AMD Ryzen 5 7600 arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve CPU sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
Tamamdır, güvenilir bir site var mı?Bu site forumda yasak. Yanlış bilgiler veriyor.