Hazır veya toplama sistem önerisi

Bütçe
15000-20000

Zaxn_1

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.
Bir tanıdığım çocuğuna sistem almak için önerimi istiyor ancak bilgisayar hakkında yeterince bilgisi yok. O yüzden en önemli faktör maliyet şu anda. Ancak bende olabildiğince iyi bir sistem almasını istiyorum.

Bütçe= 15000-20000. (size yetersiz geldiyse bilgi açısından istediğiniz sistemleri atabilirsiniz.)
Ortalama 16-17 bin TL'lik sistemlere sıcak bakıyor.

Çocuğu lise öğrencisi ağırlıkla oyun oynayacağını düşünüyorum.

Min 1TB SSD ve ileriki zamanlarda Memory açısından zorlanmaması içinmin 12 GB bir ekran kartı olmasını istiyorum.

İşlemcinin ileriki zamanlarda çıkacak ekran kartlarına darboğaz yapmaması da önemli yükseltme için.

Her ne kadar bu isteklerim olsa da bütçe kısıtlı sizden en iyi sonuçları vereceğinizden eminim şimdiden teşekkürler. ❤

İllaki RTX 3060 olması mı lazım? 12 GB için 8 GB yeterli bence RX6600 düşünebiilirsiniz az da olsa daha fazla performans verecek sıfır mı düşünüyorsunuz ikinci el mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İllaki RTX 3060 olması mı lazım? 12 GB için 8 GB yeterli bence RX6600 düşünebiilirsiniz az da olsa daha fazla performans verecek sıfır mı düşünüyorsunuz ikinci el mi?
Sıfır olması önemli ikinci el için yeterli bilgim ve garantim yok. Öğrenmek için harcıyacağım zamanı göz önüne alınca fazla zahmetli. 12 gb dememin en büyük sebebi son zamanlarda hem çıkacak hemde çıkmış oyunlar da mükkemmel seviyelerde 8gb ekran kartının memory olarak zorlanması ancak bütçe belli o yüzden her türlü öneriye açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…