Hazır vs Toplama Bilgisayar

Ygtbykyldz

Hectopat
Daha fazla  
Üniversitede bilgisayar bölümü okuyan bir tanıdığım var, kendisi biraz daha para bayılıp MSI, Phoenix vb. hazır bilgisayar alma taraftarı, sebebi ise benim yapacağım toplama bilgisayar bileşenlerinden daha uyumlu olacağı ve yanında verdikleri Booster vb. ek programlar diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Toplama PC'ler daha performanslı ve daha uzun ömürlü olur.

Hazır sistemlerde kullanılan anakartlar tam üstündeki parçalarla uyumlu olduğu için daha sonradan daha iyi bir ekran kartı vb. eklemeniz sıkıntılı olur.

Ama toplama sistemde anakartı biraz yüksek alıp sonradan ekleme yaparak ömrünü uzatırsınız.

Tabii ki toplama bilgisayar ama şu açıdan bakarsak daha hazır bilgiayarlar msi veya bir monster onlar özel daha fazla verim alabilirsiniz ama bilgisayar toplama ise istediğiniz şekilde toplayabilirsiniz paranızın hakkını alabilirsiniz ama daha ucuz.

Toplama bilgisayar her parçasını yapacağın işe göre kendin ayarladığın için daha çok fiyat/performans oranına sahip olur. Uzun lafın kısası az paraya daha çok performans. :)

Arkadaşın buraya gelsin bütçesini söylesin sonra da bilgisayar nedir nasıl toplanır görsün :LOL:
Ben de toplayacağım 2 hafta içinde, bütçem 4000 tl şöyle bi sistem düşündüm ama bir de sen yazar mısın öneri sistemini ?
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı