Hazır vs toplama sistem

batuhanlth

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben birçok hazır sistem baktım, 20K-25K bandında guzel sıstemler var ama eskisi gibi F/P sistemler göremedim açıkçası. Bulduğım sistemlerin de anakartları hep giriş seviyesi ve PSU'ları da; bu yüzden kendım toplamak istiyorum. Sizce bu doğru bir fikir mi?

Kendiniz toplarsanız aynı ürünleri daha pahalıya maal edersiniz. Ama dediğiniz doğru anakartlar giriş seviyesi oluyor.

Ayni fiyata daha iyisini bulabiliyorsan kendin topla dostum. Hazir sistemler toplu satildiklari icin tekli satis fiyatlarinin altinda bir degere satilirlar.

Arkadaşlar ben birçok hazır sistem baktım, 20K-25K bandında guzel sıstemler var ama eskisi gibi F/P sistemler göremedim açıkçası. Bulduğım sistemlerin de anakartları hep giriş seviyesi ve PSU'ları da; bu yüzden kendım toplamak istiyorum. Sizce bu doğru bir fikir mi?
Bazı siteler çok uyguna hazır sistemler satabiliyorlar. Kendiniz toplasanız 30k ya gelecek sistemi anlaşmalar sayesinde 20k bandına alabiliyorsunuz. İyice araştırmak lazım. 20-25k'ya güzel 4060lı sistemler bulunabilir.

Kartları hep giriş.

Ayni fiyata daha iyisini bulabiliyorsan kendin topla dostum. Hazir sistemler toplu satildiklari icin tekli satis fiyatlarinin altinda bir degere satilirlar.

Evet haklısın hazır sistemler daha ucuz oluyor ama eski piyasa kadar değil ve dediğim gibi anakartları giriş seviye koyuyolar bu da ileride Update etmek istediğimde sıkıntı çıkarabilir 1-2K para fazla ödemek daha iyi diye düşünüyorum ben.

Evet haklısın hazır sistemler daha ucuz oluyor ama eski piyasa kadar değil ve dediğim gibi anakartları giriş seviye koyuyolar bu da ileride Update etmek istediğimde sıkıntı çıkarabilir 1-2K para fazla ödemek daha iyi diye düşünüyorum ben.
Yap yapabiliyorsan dostum seni tutan yok ya. 😃 1-2K bana cok iyimser geldi sahsen.
Hem upgrade attiginda neden bir sıkınti cikarsin? Islemci uyumlu ise diger hicbir bilesenin bir onemi yok. Halihazirda hepsi uyumlu olacak zaten.

25k olarak.
Toplamda 25.149TL

25k olarak.
Toplamda 25.149TL

Çok teşekkürler hocam bıraz AMD ekran kartına mesafeliyim sizce pişman eder mi duyduğum kadarıyla bazen kronik sıkıntıları olabiliyormuş crack oyun kurarken sadece AMD kullanan oyuncularda olan problem gibi örneğin bunların doğrulu var mı bilmiyorum sadece söylemek istedim AMD almam iyi olur mu sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı