Hazır web sitesi almak mantıklı mı?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba.
Ben yaptığım ürünleri sergilemek için web sitesi pazarlamak için Instagram'ı kullanmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba.
Ben yaptığım ürünleri sergilemek için web sitesi pazarlamak için Instagram'ı kullanmayı düşünüyorum.
Hosting ve domain al ondan sonra Opencart kur, hazır bir ürün sergileyeceğin temayı koy ve düzenle hem bu konularda da kendini geliştirmiş olursun.

Arkadaşlar merhaba.
Eğer adam ilerde oluşacak sorunları vs. halletme garantisi veriyorsa alın, vermiyorsa veren birinden alın.

Web sitesi mi yapıp satacaksınız?
Hayır kendim için kurmak istiyorum sanal mağaza açmak istiyorum düzenli gelir olduğu zaman şirket açıp site üzerinden satmak istiyorum.

Eğer adam ilerde oluşacak sorunları vs. halletme garantisi veriyorsa alın, vermiyorsa veren birinden alın.
Sizin tavsiyeniz var mı çünkü bir çoğu çok cazip geliyor ama iş ilerledikçe tavırları ne olur bilmiyorum önerinizi bekliyorum.

Hangi sektörde iş yapacaksınız, yani ne satmak istiyorsunuz?
Tabiyki yeterli bilgiye sahip değilseniz dışarıdan hizmet almanız mantıklı. Ancak aylık/yıllık ödemeli e-ticaret yazılımlarını önermiyorum. Gereksiz masraf geliyor bana. Onun yerine birisiyle anlaşıp istediğiniz siteyi 1 kere ödeme yaparak kurdurabilirsiniz. Yıllık domain/hosting gideriniz olur sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…