Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #1 USB almak yerine hazır kurulu USB almak daha mantıklı geldi ama bilgisayarım yeni bir sistem değil. Bu USB'i alsam format atabilir miyim? Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek USB-SAN-WİN10 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (UEFI GPT) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
USB almak yerine hazır kurulu USB almak daha mantıklı geldi ama bilgisayarım yeni bir sistem değil. Bu USB'i alsam format atabilir miyim? Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek USB-SAN-WİN10 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (UEFI GPT) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 8 Temmuz 2022 #2 Skaylia dedi: USB almak yerine hazır kurulu USB almak daha mantıklı geldi ama bilgisayarım yeni bir sistem değil. Bu USB'i alsam format atabilir miyim? Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek USB-SAN-WİN10 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (UEFI GPT) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır.
Skaylia dedi: USB almak yerine hazır kurulu USB almak daha mantıklı geldi ama bilgisayarım yeni bir sistem değil. Bu USB'i alsam format atabilir miyim? Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek USB-SAN-WİN10 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendline Windows 10 Kurulum Flash Disk Bellek (UEFI GPT) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #3 hawtsauce dedi: Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim dosyada hata veriyor bunu alıp format atabilir miyim?
hawtsauce dedi: Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim dosyada hata veriyor bunu alıp format atabilir miyim?
ushu1212 Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #4 Temiz kuruluma gerek yok diyorsanız usb olmadan da sıfırlayabilirsiniz bilgisayarı.
hawtsauce Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 4.352 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer china Daha fazla Sistem Özellikleri ching chang huang wang cpu xing 3414g shuwan shiluwan retwux 8030 tiwawatan dedediar16 wuanxing la ramen ramin 3451 geekabitwuan sulawciwang materebowng madderwaun eususw 3548 kim ling suwan kasuwan 42 ded shuwan fanlingwuan fanllggw 学习进行时 全国生态环境保护大会17日至18日在京召开。习近平总书记出席会议并发表重要讲话。讲话中,习近平总书记深刻阐述了新征程上推进生态文明建设需要处理好的重大关系,系统部署了全面推进美丽中国建设的战略任务和重大举措。新华社《学习进行时》原创品牌栏目“讲习所”推出文章,与您一同感悟。 “我对生态环境工作历来看得很 这是2018年5月,习近平总书记在全国生态环境保护大会上所说的话。正是那次大会,正 Cinsiyet Erkek Meslek kapici 8 Temmuz 2022 #5 Skaylia dedi: Hocam çok denedim dosyada hata veriyor bunu alıp format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Forumdakiler yardım eder.
Skaylia dedi: Hocam çok denedim dosyada hata veriyor bunu alıp format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Forumdakiler yardım eder.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #6 ushu1212 dedi: Temiz kuruluma gerek yok diyorsanız USB olmadan da sıfırlayabilirsiniz bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Windows yok hocam kurulu değil yani hawtsauce dedi: Forumdakiler yardım eder. Genişletmek için tıkla... Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim?
ushu1212 dedi: Temiz kuruluma gerek yok diyorsanız USB olmadan da sıfırlayabilirsiniz bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Windows yok hocam kurulu değil yani hawtsauce dedi: Forumdakiler yardım eder. Genişletmek için tıkla... Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim?
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 8 Temmuz 2022 #7 hawtsauce dedi: Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır. Genişletmek için tıkla... Sandisk vermiyorlar bu arada farklı bir ürün gönderiyorlar artı olarak, yorumlara bak
hawtsauce dedi: Sen şakamı yapıyorsun? Sana 40 liralık USB'yi 70 liraya satıyor. Kendin Rufus'tan yazdır. Genişletmek için tıkla... Sandisk vermiyorlar bu arada farklı bir ürün gönderiyorlar artı olarak, yorumlara bak
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 8 Temmuz 2022 #8 Linux Aliskanligi dedi: Sandisk vermiyorlar bu arada farklı bir ürün gönderiyorlar artı olarak, yorumlara bak Genişletmek için tıkla... Format atabileyim yeterli hocam zaten başka birşey için kullanmayacağım
Linux Aliskanligi dedi: Sandisk vermiyorlar bu arada farklı bir ürün gönderiyorlar artı olarak, yorumlara bak Genişletmek için tıkla... Format atabileyim yeterli hocam zaten başka birşey için kullanmayacağım
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #9 Skaylia dedi: Windows yok hocam kurulu değil yani Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... USB yi oluştururken mi sıkıntı yaşıyorsunuz? Yoksa oluşturdunuz da format atarken mi ?
Skaylia dedi: Windows yok hocam kurulu değil yani Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... USB yi oluştururken mi sıkıntı yaşıyorsunuz? Yoksa oluşturdunuz da format atarken mi ?
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Temmuz 2022 #10 Skaylia dedi: Windows yok hocam kurulu değil yani. Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırsanız atabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi gerek yok kendiniz yapın.
Skaylia dedi: Windows yok hocam kurulu değil yani. Herkezden yardım aldık neredeyse hocam uğraşmakta istemiyorum direk alsam format atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırsanız atabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi gerek yok kendiniz yapın.